Centum Finans Centum Finans
Centum Finans Centum Finans
4,9 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Centum Finans forbrukslån

Centum Finans er blant Norges største tilbydere av blant annet forbrukslån. De tilbyr også refinanseringslån, billån og smålån – uten sikring.

Selskapet har lang erfaring fra bransjen, og har bevist gjennom gode tilbakemeldinger at de tar vare på sine kunder. De tar service for sine brukere på alvor, og etterstreber å gi en rask og vennlig opplevelse.

Hva kan Centum Finans gjøre for deg?

Gjennom sitt samarbeid med mer enn 20 ulike banker eller långivere gjør Centum Finans hele låneprosessen for deg svært enkel.

For at du skal slippe å sende inn en haug med ulike søknader, har Centum Finans tatt kontakt med disse aktørene som er villige til å gi Ola Nordmann et lån og hørt om ikke de kan ta seg bryet med å samle inn søknadene og gjøre det enklere for långivere å vurdere hver enkelt søknad.

Dette kan spare deg for både tid og penger som du ellers ville brukt på å gjøre det selv.

Centum Finans hjelper deg med å finne markedets beste tilgjengelige lån som du kan bruke til akkurat det du trenger!

Søk på forbrukslån gjennom Centum Finans

Det eneste som kreves av deg i første omgang er at du registrerer deg og sender inn en søknad på deres hjemmeside.

Her kan du også legge til en medsøker som kan gjøre sjansene høyere for at du får ditt lån innvilget.

Du vil bli nødt til å oppgi personinformasjon, samt la dem gjøre en kredittsjekk av deg. Informasjonen du blir bedt om å oppgi omhandler din arbeidssituasjon, boforhold, inntekt og utgifter. Dersom du ønsker å låne penger med en annen, vil vedkommende også måtte oppgi denne informasjonen.

Dette er helt standard i lånebransjen, og er noe som kreves av alle låneformidlere fordi det igjen kreves av de som gir ut lån.

Som regel tar det ikke mer enn 1-3 dager før du får et svar på din søknad, og hvilke lån du har blitt tilbudt. Du står da naturligvis fritt til å velge det lånet du ønsker.

Hva krever Centum Finans av deg og hvilke betingelser stilles?

Det er ikke mange krav som stilles av deg som låntaker, ettersom lånene du søker på gjøres uten sikkerhet i bolig eller andre eiendeler.

Derfor må du sørge kun for å oppfylle følgende kriterier:

  • fylt 18 år
  • mer enn 120.000 kroner i årlig bruttoinntekt
  • ingen betalingsanmerkninger, pågående gjeldsordninger eller krav om inkasso
Gå videre
Annonselenke