5 / 5 ( 29 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Når du ønsker en rask søknadsprosess og kompetitive lånetilbud.

Hvem er Compare King?

Compare King formidler finansiering til fritid, forbruk, refinansiering og bil gjennom sin meglingstjeneste. Her kan du forenkle søknaden din om forbrukslån betraktelig og spare penger på kjøpet.

Lånmegleren har som visjon å bli verdens største uavhengige formidler av låneprodukter. Per i dag jobber Compare King fra kontorer i Bergen og Warsawa og har også et mål om å bli en viktig informasjonsportal på personlig økonomi for kundene sine.

Gjennom Compare King får du lånetilbud fra et godt utvalg av seriøse norske långivere:

 • Ikano Bank
 • Easybank
 • Ekspress Bank
 • Gjensidige Bank
 • Komplett Bank
 • Bluestep Finans
 • Folkefinans
 • yA Bank
 • Avida Finans
 • Instabank

Ved å samarbeide med så mange forskjellige banker drar Compare King nytte av konkurransen som råder på markedet for forbrukslån i dag. Det betyr at du kan spare både tid og penger ved å benytte deg av meglingstjenesten.

Compare King fokuserer videre på å gjøre kundene sine til mer ansvarlige forbrukere og gir ut ukentlige artikler og guider om privatøkonomi. Her kan du altså regne med seriøs og kompetent rådgivning rundt søknadsprosessen din, samt gunstige lånetilbud.

Lånemuligheter hos Compare King

Gjennom sine samarbeidspartnere tilbyr Compare King lån uten sikkerhet på mellom 5000 og 500.000 kroner. Ved å søke finansiering gjennom Compare King kan du altså få realisert alt fra de helt små prosjektene til de virkelig store drømmene.

Husk på at Compare King kun fungerer som formidler av lånetilbudene. Det er altså samarbeidspartnerne til anbudssiden som vil fastsette hvilket lånebeløp og lånevilkår du får tilbud om. Dersom du takker ja til et av disse vil du også gå over som kunde i den aktuelle banken, og Compare King sin rolle avsluttes.

Lånebeløpet du får tilbud om vil fastsettes på bakgrunn av den enkelte bankens retningslinjer for risiko og utlån av penger uten sikkerhet. En god tommelfingerregel er at jo sterkere privatøkonomi du har, jo bedre vil vilkårene på lånet ditt bli.

Samarbeidspartnerne til Compare King tilbyr fastsatt nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år. Her kan man altså velge mellom alt fra en rask til en mer langsiktig lånesituasjon. Vær oppmerksom på at en lengre nedbetalingsperiode vil føre til et dyrere forbrukslån totalt sett.

Noen av bankene Compare King jobber med tilbyr også det som kalles for fleksibel nedbetalingstid. Her stilles det ingen krav til hvor raskt du skal betale ned forbrukslånet ditt. Så lenge du innfrir opparbeidede renter og avgifter fra måned til måned kan du bruke så lang tid du vil på å nedbetale lånet.

Dette kan være gunstig for visse personer som ønsker full fleksibilitet og frihet på lånet sitt. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at en slik nedbetalingsstruktur krever en god del disiplin for å unngå et unødvendig dyrt lån på lang sikt.

Ved hjelp av samarbeidspartnerne sine kan Compare King tilby nominell rente helt ned i 6,99%. Dette er svært lavt i sammenligning med resten av markedet. Allikevel må du regne med en noe høyere effektiv rentesats, som også utarbeides på individuelt vurderingsgrunnlag.

Hvem kan søke hos Compare King?

Compare King stiller disse minimumskravene til lånsøkerne sine:

 • du må ha fylt 20 år
 • du må være norsk statsborger
 • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker
 • du må ha minst 120.000 kroner i årsinntekt (brutto)

Husk på at dette er minstekriterier, som er utarbeidet på bakgrunn av vilkårene til samarbeidsbankene Compare King jobber med. Altså kan det hende at visse långivere har strengere vilkår, mens andre kan ha lavere krav til søkerne sine.

Aldersgrensen på 20 år er ganske lav i forhold til resten av markedet for forbrukslån og lån til refinansieringslån. Det er vanlig at långivere stiller krav til at du har fylt både 23 og 25 år for å kunne søke om lån uten sikkerhet. Vær imidlertid oppmerksom på at yngre lånsøkere hos de fleste långivere assosieres med en høyere risiko.

Minimumskrav til en bruttoinntekt er også vanlig for tilbyderne av forbrukslån. Økonomien din står som eneste bærebjelke på disse lånene. Da er det også naturlig at banken må se et visst nivå av økonomisk sikkerhet for å kunne godkjenne søknaden.

Betalingsanmerkninger og inkassosaker er som svarte prikker i den økonomiske karakterboka. Disse viser at du ikke har klart å opprettholde et økonomisk forhold som avtalt. Hos samtlige långivere i Norge i dag medfører dette avslag på søknaden om forbrukslån.

Fordeler med Compare King

Det er flere gode grunner til å søke om forbrukslån gjennom Compare King:

Tidsbesparende: Det er ingen tvil om at man skaffer de beste lånevilkårene ved å finkjemme markedet for forbrukslån. Ulempen med denne strategien er imidlertid at den er tidkrevende, og også kan oppleves som forvirrende. Med Compare King sender du ut én lånesøknad og får svar fra en rekke långivere i løpet av kort tid.

Gratis og uforpliktende: Anbudstjenesten Compare King tilbyr er både gratis og uforpliktende. Du binder deg altså ikke til å takke ja til noen av lånetilbudene, og trenger heller ikke å betale for søknadsbehandlingen din. Compare King får sin inntekt fra samarbeidsbankene, og dermed blir det gratis for deg å bruke meglingssiden.

God oversikt over markedet: Før man takker ja til et forbrukslån er det viktig å skaffe seg en god oversikt over markedet. Da kan man føle seg trygg på at man har fått mest mulig ut av forbrukslånet sitt. Med Compare King får du informasjon fra opptil 10 banker på rekordtid.

Hvis du leter etter en enkel og seriøs anbudstjeneste til din forbrukslånsøknad bør du søke gjennom Compare King i dag.

SØK HER
Annonselenke