4,2 / 5 ( 7 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Når du trenger flere tilbud om forbrukslån fra en seriøs og kompetitiv lånmegler.

Hvem er Eminentor?

Eminentor er en lånmegler med tilbud om anbudstjeneste når du skal søke om forbrukslån. Her får du en oversikt over de beste lånemulighetene dine i løpet av kort tid, og reelle tilbud fra en rekke långivere.

Megleren har som mål å være den beste tilbyderen av anbudssøknader om forbrukslån i Norge. Eminentor samarbeider blant annet med:

  • Collector Bank
  • BB Bank ASA
  • Easybank
  • Instabank
  • Komplett Bank
  • Avida Finans
  • Bluestep

Ved å sende kundens søknad ut på anbud til sine samarbeidspartnere drar Eminentor nytte av markedskonkurransen for lånsøker. Tjenesten er tidsbesparende og vil i de fleste tilfeller sørge for et bedre lånetilbud enn man får ved å søke direkte i banken selv.

Det er kostnadsfritt å benytte seg av Eminentors meglingsvirksomhet. Videre er samtlige lånetilbud helt uforpliktende. Som kunde får man tilbud om økonomisk rådgivning i forbindelse med søknad hos Eminentor.

Lånemuligheter hos Eminentor

Du kan låne mellom 5000 og 500.000 kroner uten sikkerhet hos samarbeidspartnerne til Eminentor. Vær oppmerksom på at Eminentor kun fungerer som megler i løpet av søknadsprosessen. Altså vil man gå over som kunde av banken når man aksepterer et av lånetilbudene.

Det vil videre være den enkelte långivers retningslinjer som fastsetter hvordan søknaden din vurderes opp mot inntektsnivå og kreditthistorikk. Allikevel kan du regne med flere gode tilbud når du søker gjennom Eminentor sin anbudstjeneste.

Vær oppmerksom på at en sterk privatøkonomi vil medføre et gunstigere lånetilbud og visa versa. Dette vil gjelde for samtlige av Eminentors samarbeidspartnere, som alle kommer til å gjennomføre en kredittvurdering av deg i forbindelse med søknaden.

Nedbetalingstid gjennom Eminentor tilbys på mellom 1 og 15 år. Lånebeløp og nedbetalingsperiode vil alltid henge sammen. Et større lånebeløp kan gi en lengre nedbetaling, mens et mindre beløp vil medføre krav om en raskere nedbetaling av lånet.

Eksempelrenten for effektiv rente hos Eminentor ligger på mellom 8,69% og 25,3%. Her kan du altså få gunstige rentevilkår på lånet ditt, og dermed bruke flere midler på nedbetaling av gjelden. Husk at bankene vet at de konkurrerer om deg som kunde og derfor vil utarbeide så gode vilkår som mulig når du søker.

Hvem kan søke hos Eminentor?

Samarbeidspartnerne til Eminentor har forskjellige minimumskrav til søkerne sine. Derfor vil også søknaden din vurderes forskjellig fra bank til bank, i henhold til långivers kriterier. Eminentor stiller imidlertid følgende minimumskrav for at man skal kunne brukes deres meglingstjeneste:

  • du må ha fylt 18 år
  • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger
  • du må ha en årlig inntekt på minimum 200.000 kroner (brutto)

Hos Eminentor er det altså lav aldersgrense. Det er vanligere at långiver har aldersgrense på 20 eller 23 år. Her får du mulighet til å søke selv om du er ung. Vær oppmerksom på at vilkårene du får tilbud om vil utarbeides i henhold til betjeningsevnen din.

Derfor er det som oftest slik at en lavere alder medfører et dårligere lånetilbud. Samtidig har Eminentor den fordelen at du får søkt hos flere långivere, slik at du får en oversikt over valgalternativene dine, selv hvis du bare så vidt er blitt myndig.

Videre må man ha en minimumsinntekt på 200.000 kroner i året for å søke hos Eminentor. Dette forsikrer banken om at du har den nødvendige betjeningsevnen for å håndtere lånet. Samtidig skaper det mer sikring for deg, slik at du ikke blir sittende i en umulig gjeldssituasjon.

Fordeler med Eminentor

Det er mange fordeler med å velge en lånmegler som Eminentor:

Økonomisk rådgivning: I forbindelse med søknaden din kan du få gratis rådgivning fra Eminentors kundebehandlere. Dette vil gi deg svarene du trenger for å gjennomføre en god søknadsprosess. Rådgiverne vil også kunne hjelpe deg med økonomiske spørsmål.

Gunstige vilkår: Å dra nytte av markedskonkurransen for forbrukslån burde være obligatorisk for alle lånsøkere. Allikevel kan det være tidkrevende. Derfor er det lurt å benytte seg av en anbudstjeneste som den Eminentor tilbyr, for å spare både tid og penger.

Eksperter på refinansiering: Dersom du er på jakt etter bedre vilkår på eksisterende gjeld uten sikkerhet vil et forbrukslån være en god idé. Ved hjelp av anbudssiden til Eminentor kan du få redusert rentekostnadene dine betraktelig og dermed kvitte deg med gjelden raskere.

Uforpliktende og gratis: Det koster deg ingenting å bruke Eminentor sin tjeneste. Dette er derfor en glimrende mulighet til å få et helhetlig bilde på hvilke alternativer du har for forbrukslån.

Hvis du ønsker kompetitiv rentesats og en tidsbesparende søknadsprosess bør du søke om forbrukslån hos Eminentor i dag.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Eminentor AS

E-post

info@eminentor.no

Adresse

Sinsenveien 47C

0585 Oslo

Telefon

02453

Kundeservice

https://www.eminentor.no/kundeservice/

Vilkår

https://www.eminentor.no/kundeservice/vilkår/

Nettside

https://www.eminentor.no

Åpningstider

Mandag-Fredag 10-16