3 / 5 ( 5 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Fokuslån

Fokuslån er en nettbasert bank som tilbyr usikrede forbrukslån til privatpersoner. Du kan søke om å låne 10 000 – 75 000kr med en nedbetalingstid på 24 til 80mnd. Du kan selvfølgelig betale tilbake hele lånebeløpet før den avtalte nedbetalingsperioden er over. Aktøren er relativt ny i markedet, men samarbeider med Thorn som en velkjent og solid aktør i det norske markedet. Fokuslån stiller ikke krav til minimumsinntekt, men du må ha fast inntekt for å få låne penger. Hvor mye du kan låne vil være avhengig av din økonomiske situasjon og vil fastsettes av banken i hvert enkelt tilfelle.

Om lånet

Forbrukslån fra Fokuslån er usikrede lån. Det vil si at banken ikke krever til at du må stille en verdifull eiendel som sikkerhet for lånet. Fokuslån bryr seg heller ikke om hva du skal bruke pengene på. Så lenge de tror du kan betale dem tilbake vil du få låne penger av dem. For å låne penger hos Fokuslån må du være min. 20år.

Banken tilbyr lån fra 10 000 – 75 000kr med en nedbetalingstid på 24 – 80mnd, men du kan selvsagt betale ned lånet før tiden hvis du ønsker det. Da sparer du penger ettersom du vil måtte betale mindre rente på lånebeløpet. Banken tilbyr også avdrags- og rentefri periode på 30, 60 eller 90 dager før du begynner å betale ned på lånet.

I tillegg til rentekostnadene vil kommer det et månedlig termingebyr på 45kr og et etableringsgebyr på 1 820kr. De tilbyr en årlig nominell rentesats på mellom 16,9% og 23,87%. Selv om lånebeløpene er litt lavere enn hos andre banker og det også finnes banker med bedre renter får du her raskt svar og opptil 90 dagers rente- og avdragsfri periode.

Hvilken rente du får tilbud om i svaret på søknaden din vil variere med inntekt, gjeld og kredittscore. På Fokuslåns nettsider finner du en kalkulator som viser deg hvor mye du betaler ved ulike lånesummer og tilbakebetalingslengder.

Renteeksempel: Du låner 10 000kr og betaler det ned over 12mnd med like store avdrag. Nominell rente: 16,90% pa. og termingebyr på 45kr/mnd. Det vil gi deg kredittkostnader på 2 122kr og et samlet beløp som skal tilbakebetales på 12 122kr.

Når får jeg pengene?

Det tar som regel kun 1 time før du har fått svar på lånesøknaden din og pengen vil senest blir overført neste virkedag etter at du har godtatt tilbudet. Dette er en av de raskeste lånene du kan få i dag.

Kontakt

Fokuslån – Thorn Norge AS
E-post info@fokuslan.no
Adresse Postboks 40 Bryn 0611 Oslo
Telefon 07575
Kundeservice https://fokuslan.no/vilkaar.aspx
Nettside https://fokuslan.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00