Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Senast uppdaterad: 8 mai 2018

Lån på minuttet

Når det dukker opp et tilbud på noe man uansett skulle kjøpe seg eller på byggevarer for det oppussingsprosjektet som står for døren, så er det frustrerende om man ikke kan benytte seg av tilbudet fordi man venter på neste lønning og spare-bufferet er brukt opp. For eksempel kan det gjelde et ekstremt godt tilbud på Black Friday eller et liknende tilbud som kun er begrenset til samme dagen. Med et lån på minuttet har man da anledning til likevel å benytte seg av fordelen ved dette gode tilbudet. Man må likevel planlegge litt, da man ikke kan forvente å ha penger på konto på minuttet. Når man prater om lån på minuttet, så betyr det at man kan få godkjent et lån ganske umiddelbart etter man har fylt ut søknaden

Selv om man får godkjent et lån på minuttet, så er ikke det synonymt med at du får pengene med en gang, faktisk heller ikke for alle tilbud på samme dag. Hvis man trenger å få lånet utbetalt samme dag, så må man benytte seg av et tilbud som faktisk tilbyr å betale ut pengene samme dag. Hvis de ikke annonserer at de tilbyr denne muligheten, så vil du få betalt ut pengene en til to dager etter du har bekreftet at du vil ha lånet og du har sendt inn forespurt informasjon.

Et tilbud du ikke kan gå glipp av

Når du kommer over et tilbud som gjør at du kan spare mye penger eller at tilbudet gjør en vare så billig at du faktisk kan vurdere å ta deg råd til den, så kan det ofte være tidskritisk for å kunne benytte tilbudet. Spesielt gjelder dette for bruktsalg da de fleste som selger brukte ting ønsker å få avgjort salget og få pengene samme dag. I et slikt tilfelle er det praktisk med lån på minuttet, men det er faktisk også i mange tilfeller nødvendig å kunne få lånet på konto samme dag. Dette er mulig hos flere tilbydere, men de som koster minst, er vanligvis ikke så raske med utbetalingen. I noen tilfeller kan det være verdt å benytte en noe dyrere løsning for å få lånet utbetalt samme dag hvis du sparer nok på kjøpet eller at du har mulighet for å få tak i noe som ellers vil være vanskelig å få tak i.
Les mer om Mikrofinans på forsking sine sider

Kan man faktisk få lån på minuttet?

Når man ser en reklame for lån på minuttet, så vil mange tenke at det betyr at du kan få penger på konto umiddelbart. Det er ikke riktig da det i hovedsak ikke er mulig å få søkt på, godkjent og utbetalt et lån såpass raskt. I stedet betyr det at man kan få et tilbud om lån på minuttet slik at du ikke trenger å vente på svar på om du vil få lån. De tilbyderne som tilbyr å betale ut lånet samme dag, krever som oftest å få inn søknad, bekreftelse og eventuell ekstra informasjon innen et spesifikt klokkeslett for å kunne sende deg pengene samme dag. Dette klokkeslettet er kl 12 hos noen, og kl 13 hos andre. Hvis de rekker å få behandlet all informasjonen innen dette tidspunktet, så kan de klare å få overføringen med på bankens siste behandling av overføringer den dagen slik at du har det på konto samme dag.

Sammenlikning av priser

Når du ønsker lån på minuttet og utbetaling samme dag, så er det viktig å være oppmerksom på at det ofte betyr at lånet er dyrere enn et vanlig forbrukslån. Du bør sjekke betingelsene nøye og være sikker på at du synes det er verdt den ekstra kostnaden. Det kan være lurt å benytte seg av en lånekalkulator, det finner du her.

Les mer: SMS/Mikrolån uten sikkerhet

Anbefalte privatlån
 • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
  Fra 6,99% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  21 Min. alder
  Eff.rente 14,01%, 140.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 191.566,-
 • 5 000 - 600 000 Lånebeløp
  Fra 8,99% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  23 Min. alder
  Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-
 • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
  Fra 6,99% Rente fra
  12 - 180 Måneder Varighet
  25 Min. alder
  Eksempelrente: 12,90% (150 000 kr, eff.rente 15.10%, 5 år, etbl geb 900 kr, totalt 214 582kr
Anbefalte artikler

Hva skal du se etter når du tar forbrukslån

Når du skal ta forbrukslån er det viktig å sjekke noen ting slik at du er sikker på å få et godt tilbud og at du vil bli fornøyd med lånet.

Les mer
Anbefalte sider
 • Gratis tjeneste
 • Uforpliktende søknad
 • Raskt svar

Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.