Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 21 november 2017
sms lån uten sikkerhet

SMS / Mikrolån uten sikkerhet

SMS-lån eller mikrolån uten sikkerhet har mange fordeler. Men det er alltid viktig å være klar over at man betaler for å benytte seg av disse fordelene. Så vær nøye med å sjekke betingelsene slik at du ikke får en overraskelse når du skal betale det tilbake. Med SMS-lån har du muligheter for å få kontanter på dagen. Slik at du ikke skal gå glipp av en mulighet som ikke kommer igjen når bankkontoen er tom og lønning fortsatt er noen dager unna.

Når man lenge har ventet på at det skal dukke opp noe man trenger i brukt-annonser, så kan man jo garantere at det først dukker opp den dagen bankkontoen er tømt på grunn av uventede utgifter og ekstremt mye regninger den måneden. Det samme gjelder når du endelig finner den sirkelsaga du trenger til oppussing på huset på tilbud.

Men det finnes muligheter for å løse dette med et SMS-lån uten sikkerhet. Velger man å benytte dette som en løsning, er det alltid viktig å vurdere om det er verdt de ekstra kronene. Du må betale for å få et SMS-lån uten sikkerhet. Men er tilbudet bra nok, så kan det fortsatt være lønnsomt, selv med de ekstra kronene du må betale for et SMS-lån uten sikkerhet.

For bruktkjøp, kan man komme i den situasjonen at man finner et produkt man har lett etter i lang tid, som kanskje ikke kommer på markedet igjen før om lang, lang tid. Om da også prisen er god, kan dette være muligheten for å få kjøpt produktet selv om kontoen er tom.

Mikrolån uten sikkerhet for bruktkjøp

Bruktmarkedet kan være et utfordrende marked, og mange ting man trenger kan være utgått fra produsent og er derfor kun mulig å kjøpe brukt. Om gjenstanden man leter etter er ganske sjelden, vet man at det sjelden er mulighet for å finne dette produktet igjen.

Det er ikke alltid man har klart å holde av pengene man trenger for å kjøpe det. Kanskje har man tatt sjansen på å tømme bufferet en måned fordi man har ekstra mye regninger eller man måtte bytte varmtvannstanken som valgte å gi opp etter altfor mange års bruk. Brukttilbud er på markedet på et spesifikt tidspunkt, og etter det, kan det blir lenge til neste gang. Et SMS-lån uten sikkerhet kan være løsningen for å få kjøpt dette selv om kontoen er tom.

Tilbud man ikke får igjen

Mange butikker har stadig lokketilbud med så lave priser at det ville være ekstremt lønnsomt å kjøpe dette produktet når det finnes et slikt tilbud hvis man har mulighet. Når kontoen er tom frem til neste lønning, så kan det være ganske frustrerende å se at den gressklipperen man virkelig trengte blir tilbudt med 3000kr avslag.

Men SMS-lån uten sikkerhet kan være en løsning. Det vil koste noe mer å benytte denne løsningen enn et vanlig forbrukslån, så det er lurt å regne over om det vil være lønnsomt å benytte seg av tilbudet på denne måten. Og det er også viktig å være sikker på at man ikke benytter denne løsningen som en unnskyldning hver gang det er salg slik at man blir sittende med store mengder dyr gjeld. SMS-lån uten sikkerhet kan være en løsning når man virkelig trenger det.

Kostnaden er høy med SMS-lån

Det viktigste å merke seg med SMS-lån uten sikkerheter at kostnaden er høy. Det er derfor spesielt viktig å finne det SMS-lånet med best pris, slik at man ikke betaler mer enn man behøver. Man bør også betale tilbake lånet så raskt som mulig for å unngå at det

Anbefalte privatlån
 • 1 000 - 20 000 Lånebeløp
  Fra 49% Rente fra
  1 - 12 Måneder Varighet
  20 Min. alder
  Eff.rente 243% ved 8 000,- o/90 dager, etabl.geb. 350,-, Totalt: 9 764,-
 • 1 000 - 30 000 Lånebeløp
  Fra 253% Rente fra
  1 - 1,5 Måneder Varighet
  18 Min. alder
  Eksempel: 20.000 kr o/12 mnd. - eff. rente 258,02%. Rentekostnader: 13.550 kr. Totalt: 33.550 kr
 • 5 000 - 40 000 Lånebeløp
  Fra 8,73% Rente fra
  12 - 72 Måneder Varighet
  25 Min. alder
  Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-
Anbefalte artikler
forbrukslan til oppussing

Forbrukslån til oppussing

Det er en del ting du skal huske på før du velger denne finansieringsløsningen. Her får du en god gjennomgang av disse slik at du kan ta et godt valg.

Les mer
Anbefalte sider
 • Gratis tjeneste
 • Uforpliktende søknad
 • Raskt svar

Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.