5 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Frogtail

Frogtail er et kredittselskap som tilbyr smålån til privatmarkedet. Du har kanskje ikke hørt om Frogtail før ettersom det tidligere hovedsakelig har rettet seg mot det svenske privatmarkedet, men det er ingen grunn til bekymring. Selskapet er en del av Folkefinans AS som blant annet står bak Folkia som gjerne er mer kjent her i Norge. Folkefinans AS er et solid selskap som reguleres av det norske Finanstilsynet.

Selskapet spesialiserer seg på små, kortsiktige forbrukslån uten sikkerhet, men de vil også lansere et eget kredittkort i løpet av 2017.

Hvem kan søke om lån?

For å søke om lån hos Frogtail gjelder stort sett de samme kravene som hos de fleste andre kredittselskaper. Aldersgrensen for å søke lån er 20år, du må ha en skattbar inntekt, norsk statsborgerskap og du kan ikke ha gjeld til namsmannen. Det siste kriteriet betyr at du ikke kan ha inkassosaker mot deg eller betalingsanmerkninger.

Når du søker om lån vil Frogtail gjøre en selvstendig vurdering av deg som enkeltindivid. Da ser de på en rekke faktorer som bosted, alder, inntekt, gjeld og de foretar også en kredittsjekk av deg hos et eksternt selskap som spesialiserer seg på dette. Når de har gjort en vurdering av deg vil du enten få avslag på søknaden eller et tilbud om å låne penger. Tilbudet er selvfølgelig helt uforpliktende og i dette tilbudet finner du også hvilken rente du må betale og alle andre kostnader knyttet til lånet. Selve søknadsprosessen er selvfølgelig gratis.

Om lånet

Frogtail tilbyr lån på 10 000 – 50 000kr med en nedbetalingstid på opptil 3år hvis du låner 25 000kr og opptil 2år hvis du låner 2000kr. Renten du får vil variere med utgangspunkt i din økonomiske situasjon, hvor mye penger du låner og hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker. Har du 3års betalingstid tilbyr Frogtail en årlig nominell rente på 11,9 – 19%.

Priseksempel: 30 000kr i 3år med en nominell rente på 19%. Etableringsgebyr: 350kr. Fakturagebyr på 15kr/faktura. Effektiv rente: 22,9%.

Dette eksempelet vi gi en månedlig faktura på 1 124kr og du vil etter 3år ha betalt 40 437kr. Lånekostnaden blir altså 10 437kr.

Smålån har ofte høye rentesatser ettersom det er meningen at de skal betales tilbake relativt raskt. Jo raskere du betaler tilbake lånet, jo billigere blir det ettersom du betaler mindre rente og færre fakturagebyrer.

Når får jeg pengene?

Hvis du får søknaden din godkjent før kl13:00 vil pengene overføres til din konto samme dag senest kl17:00 gitt at det er en arbeidsdag. Får du lånesøknaden din godkjent etter kl13:00 vil pengen overføres neste bankdag senest kl17:00. Har du en annen bank en Frogtail må du påberegne 1-3 virkedager før pengene står på kontoen din, slik som med alle bankoverføringer.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Frogtail
E-post info@frogtail.no
Adresse Kronprinsensgate 1, 0251 Oslo
Telefon 3764
Kundeservice https://www.frogtail.no/kundeservice
Nettside https://www.frogtail.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00