4 / 5 ( 7 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Lånemegleren lån med sikkerhet i bolig er perfekt om du trenger penger til oppussing, refinansiering eller annet. Lånemegleren hjelper deg å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger.

Lån med sikkerhet i bolig

Refinansiering gir deg muligheten til å få økonomien på rett spor, slik at du kan bruke energi og krefter på andre ting. Lånemegleren passer deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger. Refinansiering med sikkerhet passer til deg som har betalingsanmerkning og inkasso som du ønsker å bli kvitt.

Hvordan fungerer Lånemegleren?

Hos Lånemegleren så kan vi hjelpe deg med å søke og sammenligne lånetilbud hos flere banker slik at du får et konkurransedyktig lånetilbud. Det er helt uforpliktende og gratis å søke om refinansiering med sikkerhet hos Lånemegleren.

Her kan du starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Du personlig oppfølging av en erfaren rådgiver.

Du søker om  refinansiering med sikkerhet i bolig via søknadsskjemaet på nettsiden.
Når du har sendt inn søknaden og etterspurt dokumentasjon, starter saksbehandlingen av søknaden din og forhandling med  bankene for å få til den beste låneavtalen for deg. Prosessen er uforpliktende og kostnadsfri.

Lånebeløp: 500.000 – 10.000.000

Fordeler med Lånemegleren:

Lar personer med vanskelig personlig økonomi å starte på nytt gjennom refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi gjør det enklere for deg slik at du slipper å søke flere steder. Lånemegleren samarbeider med de fremste bankene på refinansiering i Norge så du får et konkurransedyktig tilbud. Du får en dedikert kontaktperson som følger deg og din sak fra start til utbetaling.

Eksempel:  nom. rente 5,00%, eff. rente 5,13%. 1 000 000 kr over 25 år. Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 755 436 kr. Totalt 1 755 436 kr. Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Gå videre
Annonselenke

Kontakt

Lånemegleren
E-postpost@stkfinans.no
AdresseØstensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon 22 72 60 50
Kundeservicepost@stkfinans.no
Nettside https://www.lånemegleren.no/
ÅpningstiderMandag - Fredag: 08.30 - 20.00 Lørdag: 10:00 - 16.00