3.9 / 5 ( 28 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Leasy

Leasy er et gammelt selskap som siden 1985 hovedsakelig har fokusert på salg og utleie av hvitevarer og elektronikk, men siden 2001 har de også tilbudt forbrukslån til privatpersoner. De har hovedkontor i Danmark og samarbeider med tungvekteren Thorn og derfor vil dine opplysninger deles med Thorn hvis du inngår en låneavtale med Leasy. De tilbyr smålån fra 5 000kr til 50 000kr.

Om lånet

Forbrukslån fra Leasy går under betegnelsen smålån og går fra 5 000kr til 50 000kr. Det stilles ingen krav til sikkerhet og du kan selvfølgelig bruke pengene på akkurat hva du vil. Lånet er et såkalt fleksibelt lån som gjør at du kan velge hvor mye du vil betale hver måned. Det er kun obligatorisk at du betaler et månedlig minimumsbeløp.

Når du inngår låneavtalen kommer det et etableringsgebyr på 695kr og det løper et månedlig termingebyr på 45kr/mnd. Betaler du ikke regningen innen forfall ilegges det et purregebyr på 63kr. Leasy tilbyr en nominell rentesats fra 8,73% og oppover og en nedbetalingstid på opptil 5år.

Låneeksempel:

Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-.

Sammenligner vi med andre smålån tilbyr Leasy en ganske gunstig rente og de tilbyr også lengre nedbetalingstid enn mange tilbydere av smålån. Hvis du skal låne et mindre beløp over lengre tid kan det absolutt være verdt å sende inn en søknad.

Hvem kan låne penger hos Leasy

For å få lån hos Leasy må du være minst 20år og ha en fast inntekt. Du må også ha hatt en registrert folkeadresse i Norge de siste 2 årene. Du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger.

Det er ikke vanskelig å søke om lån hos Leasy og alt kan gjøres elektronisk. De krever at du kan vise dem en kopi av siste lønnslipp og kopi av den siste selvangivelsen din. De krever også bildelegitimasjon som f.eks. pass, førerkort eller bankkort med bilde. Det raskeste er å identifisere seg med BankID eller Bypass.

De lover svar på søknaden innen 3 timer, men det kan ta opptil 6 virkedager før lånet utbetales. Dette er med andre ord ikke lånet for deg som trenger pengene akkurat nå ettersom det finnes flere banker som kan overføre pengene allerede samme dag.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

L’EASY
E-post info@leasy.no
Adresse Postboks 6020 0601 Oslo
Telefon 08080
Kundeservice http://www.leasy.no/kundeservice.aspx
Nettside https://www.leasy.no/laan-penger.aspx