4,3 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Opp Finans er sannsynligvis et kjent navn hvis du ser på tv på fritiden. De er en del av Gjensidige Bank og er en av Norges største tilbydere av forbruksfinansiering. Dette er altså en seriøs aktør som er trygg å benytte seg av. Opp Finans er spesialister på forbrukslån og refinansiering av usikrede lån.

Forbrukslån hos Opp Finans

Hos Opp Finans kan du låne penger fra 10 000kr – 500 000kr. Du vil altså ha muligheten til å låne penger til det aller meste. Det finnes leverandører som låner ut mindre beløp, så hvis du kun trenger en tusenlapp eller to er ikke dette banken for deg. Du kan betale tilbake lånet over opptil 15år.

Du får en årlig, nominell rente på mellom 7,5% og 19,90%. I tillegg kommer det et etableringsgebyr på 950kr, som er litt dyrt for mindre beløp, men ganske rimelig for de største beløpene. Du må også betale 50kr/mnd i termingebyr.

Hos Opp Finans må du betale et gebyr på 250kr hver gang du har en betalingsfri måned, endrer lånets løpetid eller endrer innbetalingenes forfallsdato.

På nettsidene til Opp Finans har de en veldig god lånekalkulator som viser deg en estimert månedspris på hele tre ulike rentenivåer. Da er det lettere å se hva lånet vil koste deg hver måned ut i fra beløp, nedbetalingstid og rentesats.

Forbrukslån med forsikring

Opp Finans tilbyr også betalingsforsikring på lånet. De har to ulike forsikringer. ”Låneforsikring” dekker kun dødsfall, mens den litt dyrere ”Låneforsikring Pluss” også dekker arbeidsledighet og langvarig sykdom. Det er også mulig å forsikre medlåntaker.

Prisen på ”Låneforsikring” er 1,96% av månedlig terminbeløp og ”Låneforsikring Pluss” koster 9,95% av det månedlige terminbeløpet.

Refinansiering

Hos Opp Finans kan du også refinansiere kortsiktig gjeld. Slik kan du spare penger, tid og energi ved at du kun forholder deg til en kreditor fremfor mange ulike aktører. På Oppfinans.no finner du en enkel kalkulator som viser deg hvor mye du kan spare på å refinansiere gjelden din.

Hvem kan søke om forbrukslån hos Opp Finans?

For å kunne søke om forbrukslån hos Opp Finans må du oppfylle følgende kriterier:

  1. 1. Du må ha en fast, årlig inntekt på minst 200 000kr.
  2. 2. Du må være fylt 21år.
  3. 3. Du må ha bodd i Norge i minimum 3år.
  4. 4. Du kan ikke ha noen inkassosaker og du må ha en stabil økonomi.
  5. 5. Det vil også gjøres en individuell kredittvurdering av deg før du får et evt lånetilbud.
Gå videre
Annonselenke

Kontakt

Opp Finans – endel av Gjensidige Bank
E-postpost@oppfinans.no
AdressePostboks 33, 0101 Oslo
Telefon04140
Kundeservicehttps://www.oppfinans.no/om-oss-og-kontakt
Vilkårhttps://www.oppfinans.no/priser-og-vilkaar
Nettside https://www.oppfinans.no/
ÅpningstiderMand – Tors 08.00 – 21.00, Fredag 08.00 – 18.00