4,3 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Opp Finans

Opp Finans er et finansieringstilbud som har vært i bransjen i lang tid og er en del av Gjensidige Bank som er en pålitelig og ansvarlig aktør. Opp Finans er spesialister på forbrukslån og de arbeider kontinuerlig for at det skal være raskt, enkelt og trygt å låne penger hos dem. De tilbyr forbrukslån opp til 500 000kr uten krav om sikkerhet og refinansieringslån.

Om lånet

Hos Opp Finans kan du søke om 10 000 – 500 000kr noe som er et svært fleksibelt lånebeløp sammenlignet med de andre aktørene i bransjen. De tilbyr deg en nominell rente på mellom 7,5% og 19,90% noe som også er svært bra sammenlignet med liknende banker. De har også en nedbetalingstid på opptil 15år avhengig av lånebeløpet. Du kan også betale ned lånet raskere enn avtalt uten at det koster deg noe ekstra.

Det påløper et etableringsgebyr på 950kr og et termingebyr på 50kr/mnd. Termingebyret er noe høyt, men men etableringsgebyret er ganske standard for større lån. Skal du låne et mindre beløp kan det lønne seg å se på andre banker hvor etableringsgebyret er mindre ettersom dette vil presse den effektive rente opp i større grad på et lite lån enn et stort lån.

Det er også mulig og søke om én betalingsfri måned hver 12mnd så lenge de siste 6 innbetalingene har vært punktlige og du har vært kunde i minimum 7mnd.

På nettsidene deres finner du både lånekalkulator for forbrukslån og kalkulator for refinansieringslån. Kalkulatoren gir deg også månedsbeløp ved 3 ulike eksempelrenter. Dette liker vi godt ettersom hvilken rente du får ikke trenger å være den samme som bankene bruker i kalkulatorene sine. Renten blir bestemt av banken med bakgrunn i din økonomiske situasjon. Sidene er oversiktlige og informasjonen du trenger er lett tilgjengelig.

Låneeksempel

65 000kr tilbakebetales over 5 år, nom.rente 14,9 % / eff. 18,35 %, etableringsgebyr 950kr, Termingebyr 50kr/mnd, totalt: 97 784kr. Lånekostnader: 32 784.

Lånesøknaden

Du kan søke om lån på internett, per telefon eller fylle ut å sende søknadskjemaet på epost. Det enkleste er å søke på nett og signere et eventuelt lånetilbud elektronisk med BankID. Du får svar på dagen og pengen kommer raskt på konto.

For å få innvilget lån hos Opp Finans må du være minst 21år og ha en årlig inntekt på 200 000kr eller mer. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Kontakt

Opp Finans – endel av Gjensidige Bank
E-post post@oppfinans.no
Adresse Postboks 33, 0101 Oslo
Telefon 04140
Kundeservice https://www.oppfinans.no/om-oss-og-kontakt
Vilkår https://www.oppfinans.no/priser-og-vilkaar
Nettside https://www.oppfinans.no/
Åpningstider Mand – Tors 08.00 – 21.00, Fredag 08.00 – 18.00