5 / 5 ( 112 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Optin Bank forbrukslån

Skal du pusse opp kjøkkenet, kjøpe ny bil eller holde et stort bryllup? Eller er kanskje en større verkstedregning på vei? Da kan et forbrukslån fra Optin Bank med rente fra 7,90 prosent være løsningen.

Fakta om Optin Bank forbrukslån:

● Lånebeløp: 10.000 – 400.000 kroner
● Nominell rente: 7,90 til 19,90 prosent
● Nedbetalingstid: 1 – 5 år (nye lån)
● Penger på konto i løpet av 1-2 virkedager.
● Svartid: Med en gang søknaden er sendt.

Hva er Optin Bank?

Ikke hørt om Optin Bank før? Du er i så fall ikke alene. Optin Bank er en helt ny norsk bank som ble etablert i 2017. Så sent som i mars 2018 begynte de å selge forbrukslån og spareprodukter til norske privatkunder.

Optin Bank vil utfordre de etablerte ved å designe brukervennlige løsninger basert på brukerbehov. Optin Banks slagord er treffende nok “rethinking payments”. De har som mål å tilby banktjenester der du som kunde skal få gjort det du ønsker så raskt og enkelt som mulig. For å si det med bankens egne ord: “Betaling skal være en mulighet, ikke et hinder, for dine ambisjoner”.

Slik fungerer det

Når du låner penger hos Optin Bank, så behøver du ikke å stille sikkerhet for lånet. Du blir heller ikke spurt om hva pengene skal brukes til. Det er helt opp til deg. Alt du trenger å gjøre, er å velge lånebeløp og løpetid, og så fylle ut lånesøknaden på Optin Banks nettside.

Etter at søknaden er sendt, så vil du bli kredittvurdert og renten i låneavtalen vil være basert på denne vurderingen. Renten kan være fra 7,90 til 19,90 prosent. Du vil umiddelbart få tilbakemelding på søknaden, og lenke til signering ved innvilget søknad.

Du er ikke bundet av lånetilbudet. Det blir bare bindende hvis du velger å signere lånekontrakten. Dette kan du enkelt gjøre med BankID.

Etter signert låneavtale vil banken utbetale pengene. Du har som regel pengene på konto i løpet 1 til 2 virkedager.

Kostnader ved forbrukslånet

Optin Bank tilbyr forbrukslån med en nominell rente fra 7,90 til 19,90 prosent. Renten settes individuelt og avhenger av din privatøkonomi.

Optin Bank skiller mellom smålån og andre lån, og prisen du må betale varierer dermed også.

Omkostninger på lån opptil 75.000 kroner (smålån):
Etableringsgebyr: 0 kroner
Termingebyr: 0 kroner

Omkostninger på lån over 75.000 kroner (andre lån):
Etableringsgebyr: 950 kroner
Termingebyr: 50 kroner

Priseksempel: 250.000 kroner over 5 år med nominell rente på 10,75 prosent og effektiv rente på 11,92 prosent, kostnader 78.501,53 kroner. Totalt 328.501,53 kroner.

På nettsiden til Optin Bank kan du automatisk få opp et anslag på månedsprisen, ved å velge ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. På den måten kan du bedre planlegge lånet i forhold til din privatøkonomi.

Krav til deg som lånetaker

Optin Bank stiller noen minstekrav til deg for å få søknaden behandlet. Du må være fylt 23 år og ikke ha betalingsanmerkninger. Du må i tillegg ha en bruttoinntekt på over 250.000 kroner i året.

Få ned dine lånekostnader

Sliter du med mange og dyre lån? Det kan være at du har flere kredittkort eller andre smålån med skyhøy rente? Da kan det lønne seg å samle alle dine lån i ett lån hos Optin Bank. Såkalt refinansiering har mange fordeler, men det viktigste er at du kan få ned dine rentekostnader samt får en ryddigere privatøkonomi ved at du bare trenger å måtte forholde deg til en faktura i måneden.

Optin Bank hjelper deg med å refinansiere dine små og store lån. Det eneste du trenger å gjøre, er å oppgi lånene du ønsker å refinansiere når du sender inn lånesøknaden.

Nye lån kan maksimalt ha en nedbetalingstid på 5 år, men hvis du refinansierer dine lån hos Optin Bank, så kan du få opptil 15 års nedbetalingstid. Nedbetalingstiden kan være inntil den lengste gjenværende lånetiden på de lånene som skal refinansieres.

Lån tilpasset deg

Optin Bank er en ny norsk bank som ønsker å utfordre det etablerte. Denne innovative banken starter i forbrukslånsmarkedet ved å tilby et svært konkurransedyktig forbrukslån til privatpersoner. Søknadsprosessen er rask og enkel, og får du lånet innvilget så får du det til et av markedets beste betingelser. Det er mulig å låne opptil 400.000 kroner, noe som gjør dette lånet til et av de største. Hva du bruker pengene på, er helt opp til deg. Kanskje er det en reise, ny bil til kona eller en større fest. Sender du inn søknaden i dag, får du svar på minutter. Det er helt gratis og uforpliktende

SØK HER
Annonselenke