4 / 5 ( 10 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Remember

Remember er kanskje mest kjent for sine kredittkort med gode kundefordeler og bonusprogrammer, men de tilbyr også forbrukslån uten krav til sikkerhet. Det er EnterCard Norge som er selskapet bak Remember og de eies igjen av Braclays Bank og Swedbank. Det er altså ingen lettvekter vi prater om i banksammenheng.

Forbrukslånet fra Remember har hverken den laveste eller høyeste tilgjengelige lånesummen på markedet, men det har likevel andre kvaliteter som gjør det til et aktuelt lån for mange.

Om lånet

Hos Remember kan du låne 10 000 – 350 000kr over en periode på opptil 12 år. Selv om det finnes banker hvor du kan låne opptil 500 000kr burde de aller fleste kunne klare seg fint innenfor de grensene Remember tilbyr sin kunder. Remember tilbyr deg en årlig nominell rente på 7,95 – 19,95% avhengig av kredittvurderingen som gjøres, noe som er veldig bra.
Låneperioden når heller ikke helt opp ettersom det er flere banker som opererer med opptil 15 år for de største lånebeløpene.

Ettersom forbrukslån ofte har en relativt høy effektiv rente er det uansett lurt å betale ned pengene man låner så raskt som mulig ettersom det blir dyrere og dyrere jo lengre nedbetalingstiden blir.

Remember gir deg ikke mulighet til å ta med en medlåntaker.

Søke lån

For å søke om lån må du ha fylt 18år, ha fast inntekt og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Dette kan være en god mulighet til unge voksne under 20 – 23 år som har fast jobb ettersom det ofte er dette som er aldersgrensen på forbrukslån hos andre banker. Remember ber alltid om siste lønnslipp og selvangivelse som dokumentasjon når du søker om forbrukslån.

Det er ikke vanskelig å søke om lån og det letteste er å gjøre det gjennom Remembers nettsider. Du vil umiddelbart få svar på om søknaden har blitt godkjent, avslått eller om banken trenger mer informasjon for å ta en avgjørelse. Det er uforpliktende å søke om lån og låneavtalen kan du signere elektronisk ved bruk av BankID.

Det vil ta 3 til 4 virkedager fra du får søknaden godkjent til du har pengene på konto. Dette er et par dager lengre enn det andre banker opererer med, så hvis du trenger penger raskt er det ikke sikkert Remember er det beste for deg.

Kredittkort

Hvis du trenger enda mer fleksibilitet enn det et forbrukslån kan tilby har Remember også gode kredittkort som gir deg som forbruker en rekke fordeler og rabatter i et stort antall butikker butikker.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Entercard Norge AS
E-post infono@thorn.no
Adresse Dronningens gt. 40, PB 6783, St. Olavs Plass, 0130 Oslo
Telefon 815 00 701
Kundeservice http://www.remember.no/kundesenter/
Vilkår Link
Nettside http://www.remember.no/
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00