4.3 / 5 ( 23 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Telefinans er en av Norges største formidlere av forbrukslån og refinansiering.

Selskapet utsteder ikke lån selv, men samarbeider med en rekke långivere og banker.
Således ligner det på andre prissammenlignstjenester på nettet, som for eksempel for flybilletter eller hotell, bare at man her gjør det samme med forbrukslån.

Som finansagent sender Telefinans din lånesøknad til 18 banker, som så konkurrerer om å gi deg det beste lånetilbudet.

Hvordan fungerer det

På nettsiden til Telefinans kan du enkelt fylle ut lånesøknaden din med ønsket lånebeløp, nedbetalingstid og personopplysninger. Du kan låne fra 5000 kroner og helt opptil 500.000 kroner, med en nedbetalingstid på maksimalt 15 år.

Pengene kan du bruke til å refinansiere lån eller til noe helt annet. Telefinans spør ikke hva pengene skal brukes til.

Etter at du har sendt inn lånesøknaden, kommer Telefinans til å sende din lånesøknad videre til deres 18 samarbeidspartnerne. Etter 1-3 virkedager vil du motta lånetilbud.

Du kan så gå gjennom alle lånetilbudene sammen med Telefinans, og velge det forbrukslånet som best passer deg. Når du har valgt lån, signere du lånekontrakten. Hele låneprosessen er rask, kostnadsfritt og uforpliktende.

Sammenligne forbrukslån

Et lån er ikke bare et lån, det kan nemlig være stor forskjell på hva bankene tar i renter og gebyrer. Det lønner seg derfor å sammenligne flere forbrukslån i markedet.

Hos Telefinans varierer den nominelle renten fra 6,49 til 26,9 prosent. Snittrenten ligger på 14,1 prosent.

Priseksempel: Effektiv rente 15,8 prosent, 65.000 kr over 5 år, etablering 950 kroner.Totalt: 92.354 kroner.

Renten settes imidlertid individuelt, så det kan lønne seg å søke med en annen, såkalt medsøker, for å oppnå bedre lånebetingelser.

Hvem kan søke?

Du kan søke forbrukslån hos Telefinans hvis du har hatt fast adresse i Norge de siste 3 år, fylt 23 år, ikke har noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker og har en fast årsinntekt på over 230.000 kroner.

Det blir gjort en kredittsjekk og kredittvurdering av alle søkere, altså en kontroll av økonomien din om du har evne og vilje til å tilbakebetale lånet.

Hvilke banker samarbeider Telefinans med?

Telefinans samarbeider med følgende banker: Avida Finans, Collector Bank, Instabank, Nordax Bank, Svea Finans, BB Bank, Easybank, Komplett Bank, Optin Bank, Ya Bank, BlueStep Bank, Express Bank, Monobank, Resurs Bank, BN Bank, Ikano Bank, MyBank og Santander Consumer Bank.

Refinansiering

Vil du betale 12-15 prosent rente eller 20-30 prosent rente? Har du dyre smålån og kredittkortgjeld, så kan du spare tusenvis av kroner ved å samle alle dine dyre lån i ett forbrukslån.

Renten på kredittkort ligger typisk på 20-30 prosent, mens forbrukslån gjennom Telefinans har en snittrente på bare 14,1 prosent. Det er med andre ord en stor rentedifferanse.

Telefinans kan hjelpe deg med refinansiering gjennom forbrukslån. Kravet for refinansiering er at du har hatt fast adresse i Norge siste 3 år, fylt 23 år og har en fast årsinntekt på minimum 230.000 kroner

Om Folkelånet Telefinans AS

Telefinans ble etablert allerede i 1985. I dag er det en av de største formidlerne av forbrukslån. Selskapet har kontor i Fredrikstad. Totalt har selskapet 14 årsverk. Selskapets fulle navn er Folkelånet Telefinans AS.

Telefinans etablerte seg i Danmark i fjor. I år planlegger de å utvide til Finland og Sverige. Telefinans tilbyr også et kredittkort, som har inntil 100.000 kroner i kreditt.

Fakta om forbrukslån fra Telefinans:

– Få lånetilbud fra 18 banker samtidig
– Lån fra 5.000 til 500.000 kroner
– Rente fra 6,49 prosent
– Ikke spørsmål om formål
– Refinansier andre lån
– Fleksible månedsbeløp
– Helt kostnadsfritt og uforpliktende

SØK HER
Annonselenke