4,2 / 5 ( 23 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Webfinance – søk lån i flere banker samtidig

Mangler du penger til nytt kjøleskap eller noe annet som du trenger nå? Gjør som 400.000 andre privatpersoner, og benytt deg av Webfinances tilbud.

Webfinance er mellomleddet som gjør det enklere og gunstigere for deg som låntaker. Du trenger bare å sende inn én søknad via nettsiden, så tar Webfinance jobben med å finne det beste lånetilbudet – helt uforpliktende og uten ekstra kostnad.

Webfinance er et nettsted som ikke selv tilbyr forbrukslån, men markedsfører Centum Finans AS sine tjenester. Søknader som sendes inn via Webfinances nettsider, blir således behandlet av Centum. Centum er en ledende finansagent som samarbeider med over 20 banker og långivere, så du vil få et tilbud som passer deg og dine behov.

Fordeler med å bruke Webfinance:

– Sammenligne flere lånetilbud ved å fylle ut ett skjema.
– Lån fra 5.000 kroner til 500.000 kroner uten sikkerhet.
– Velg laveste rente. Individuell effektiv rente er vanligvis mellom 9,2 til 33,3 prosent.
– Fleksibel nedbetaling opptil 15 år.
– Tilgang til egen kundeklubb.
– Lånetilbudet er uforpliktende, og du kan innfri forbrukslånet uten kostnad når du selv måtte ønske.
– Tjenesten er helt gratis.

Svar på søknaden din tar som regel bare noen timer, og pengene er som regel på konto i løpet av 2 til 3 dager. Benytter du BankID, så går det enda raskere.

Kundeklubb

Når du fyller ut skjemaet på Webfinances nettside, så får du også fri tilgang til en egen kundeklubb med informasjon om nye finanstjenester, råd om hvordan du øker lånemulighetene dine og guider og tips om smart hverdagsøkonomi.

Her er fordelene du får i kundeklubben, slik Webfinance selv presenterer det:

– intervjuer med ekspertøkonomer om temaer som lån, pensjon og sparing
– forbrukertester av forbrukslån og andre finanstjenester
– komplette låneguider
– videoer og hjelpesider som illustrerer hvordan du bedrer lånemulighetene dine
– tilgang på nettsider hvor du også kan sammenligne lånetilbud selv

Bak tjenesten Webfinance står Leads Nordic AS – et selskap med bakgrunn innen finans, samt mange års erfaring i å vurdere, sammenligne og forhandle lånetilbud.

Webfinance hjelper deg

For å få det beste forbrukslånet, bør du sammenligne lånetilbud fra flest mulig banker. Å hoppe på det første og beste tilbudet du finner, kan koste deg dyrt. Bankenes rente på forbrukslån varierer nemlig mye. Gjennomsnittlig effektiv rente på forbrukslån ligger rundt 13-15 prosent. Men har du en svært solid privatøkonomi, så kan du få en rente godt under 10 prosent. Har du derimot en privatøkonomi som bankene ser på som en stor risiko, så kan du få en rente godt over 20 prosent.

Bankene kredittvurderer deg imidlertid forskjellig. Derfor er det viktig å innhente tilbud fra flere banker. Det å sende individuelle lånesøknader til over 20 banker, er imidlertid mye arbeid og tar unødvendig mye tid.

Ved å bruke Webfinance kan du oppnå det samme ved bare å sende inn en søknad. På listen over Centums samarbeidspartnere, finner man blant annet Nordea, yA Bank, Komplett Bank, Avida Finans, Ekspress Bank, Ikano Bank, Instabank og Santander.

Godtar du det beste lånetilbudet fra Webfinance, så har du pengene på konto i løpet av noen dager. Enklere kan det ikke bli. Hva du bruker pengene på, er helt opp til deg.

Hvem kan søke?

Alle kan søke forbrukslån via Webfinances nettsider, men det er enkelte krav som må oppfylles for at bankene skal godkjenne din søknad. Du må være over 18 år, ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger, ha en årsinntekt på minimum 120.000 kroner og ha bodd i Norge i minimum tre år. Er man selvstendig næringsdrivende, kreves det at man har vært registrert i Brønnøysundregisteret i tre år.

Du kan spare mange kroner på å sammenligne lånetilbudet fra flere banker, men det kan være vanskelig for personer uten forkunnskaper og erfaringsgrunnlag å finne frem i jungelen av forbrukslån. Samtidig er det ofte små detaljer som skiller avslag og innvilgelse av en lånesøknad, og disse er Webfinance eksperter på å finne. La derfor Webfinance gjøre jobben for deg, så sparer du både penger og tid.

SØK HER
Annonselenke