Om Axo Finans forbrukslån

For deg som trenger lånetilbud fra mer enn én långiver.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en formidlingstjeneste for lån uten sikkerhet. Ved å samarbeide med flere forskjellige banker sørger Axo Finans for at du får best mulig vilkår på forbrukslånet ditt. Med én enkelt søknad kan du enkelt få oversikt over lånealternativene dine. Axo Finans finnes i både Sverige og Norge og jobber for å tilby så kompetitive vilkår som mulig på forbrukslån, samt lån til refinansiering. Dersom du ønsker å skaffe deg et rimelig forbrukslån kan Axo Finans derfor være en god idé. Per i dag samarbeider lånmegleren 23 långivere, blant disse finner du:

 • Gjensidige
 • DNB
 • Santander
 • yA Bank
 • BN Bank
 • Resurs Bank
 • Komplett Bank
 • Bluestep Finans
 • Nordax Bank
 • Ekspress Bank
 • Collector Bank
 • Easybank

Med så mange samarbeidspartnere tilbyr Axo Finans en av de mest omfattende anbudstjenestene som finnes på markedet i dag. Sannsynligheten er stor for at du vil få gunstigere vilkår på forbrukslånet ditt ved å søke gjennom låneformidleren.

Lånemuligheter hos Axo Finans

Du kan låne mellom 10.000 og 600.000 kroner uten sikkerhet hos samarbeidspartnerne til Axo Finans. Dette er altså en formidlingstjeneste for alt fra de små forbrukslånene til de betydelige. Uansett hva du trenger finansiering til kan Axo Finans hjelpe deg med søknaden. Husk på at Axo Finans kun fungerer som en låneformidler i løpet av søknadsprosessen din. Det betyr at du vil gå over som kunde til den aktuelle banken dersom du takker ja til et av tilbudene. Det er også bankenes retningslinjer som fastsetter hvilke vilkår du får på lånet ditt.

Som en tommelfingerregel kan man si at Axo Finans sine samarbeidspartnere vil gi bedre vilkår til en sterkere privatøkonomi. Dersom du har god betjeningskapasitet kan renten settes lavere av bankene. Med en svakere økonomi må du regne med et høyere rentetilbud. Nominell rente fra Axo Finans ligger på mellom 6,9% og 23,4%. Altså kan du få svært kompetitive vilkår på forbrukslånet ditt når du søker hos lånmegleren. Rentesatsen din vil imidlertid fastsettes på individuell basis og effektiv rente ligger alltid noe høyere enn nominell rente. Allikevel er det lurt å søke gjennom en låneformidler med lav rentesats i utgangspunktet.

Da er sannsynligheten også større for at du kan få en gunstig rente hos en av bankene. Disse vet at de konkurrerer om deg og er dermed interesserte i å utarbeide gode tilbud. Axo Finans sine samarbeidspartnere tilbyr nedbetalingstid på mellom 1 og 20 år. Altså har du godt med spillerom, uansett hvordan den økonomiske situasjonen din ser ut. Det er vanlig at et større lånebeløp fører til tilbud om lengre nedbetalingstid. Dette vil imidlertid gjøre lånet mer kostbart totalt sett.

Hvem kan søke hos Axo Finans?

Axo Finans har følgende minimumskrav til sine søkere:

 • du må ha bodd i Norge i minst 3 år
 • du må være over 20 år
 • du må ha en årlig inntekt på minst 200.000 kroner (brutto)
 • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

Igjen er det samarbeidsbankene til Axo Finans som fastsetter hvilke retningslinjer søknaden din skal vurderes ut fra. Allikevel vil inntektskravet medføre større sikkerhet både for lånsøker og långiver. Husk på at det kan være kostbart å betjene et forbrukslån, spesielt over lengre tid. Derfor må bankene, som ansvarlige långivere, være sikre på at du har kapasitet til å betjene lånet du blir sittende med. Ønsket lånebeløp vil alltid vurderes opp mot inntektsnivået ditt, eksisterende gjeld, og kreditthistorikken din. Det er standard for samtlige tilbydere av forbrukslån å avslå søknader fra personer med en registrert betalingsanmerkning. Derfor har også Axo Finans et minstekrav om at du ikke kan være registrert med en slik når du skal søke hos dem. En betalingsanmerkning er bevis på mislighold av et tidligere økonomisk forhold og dermed en for stor risiko for bankene. Du kan rydde opp i betalingsanmerkninger og inkassosaker ved å innfri eksisterende gjeld. Da vil anmerkningen slettes, og du kan regne med veldig mye bedre vilkår på lånetilbudene dine fra Axo Finans.

Fordeler med Axo Finans

Når man skal søke om forbrukslån er det mange gode grunner til å velge en låneformidler som Axo Finans: Markedskonkurransen jobber for deg: Husk at det er en enorm konkurranse på forbrukslånmarkedet i dag. Långiverne kniver om kundene over en lav sko, og det er gode nyheter for deg som skal søke om lån. Axo Finans drar nytte av markedskonkurransen for deg, slik at du får best mulig vilkår på forbrukslånet ditt. Tidsbesparende: Det vil ta de aller fleste mye tid å finkjemme markedet for forbrukslån. For ikke å snakke om forhandle med en rekke forskjellige bankrepresentanter. Med Axo Finans slipper du alt dette. Du fyller inn én søknad, og lånmegleren gjør resten av jobben for deg, slik at du sparer både tid og penger. Ansvarlig megler: Axo Finans stiller forholdsvis strenge krav til søkerne sine på vegne av samarbeidsbankene. Dette betyr at du kan regne med en ansvarlig og realistisk vurdering av søknaden din hos samtlige långivere. Altså vil du ikke bli sittende med et forbrukslån det er vanskelig for deg å betjene når du søker hos Axo Finans. På utkikk etter kompetitive renter og gunstige vilkår på forbrukslånet? Søk refinansiering eller finansiering hos Axo Finans i dag.

Renten er individuell og presenteres i tilbudet du mottar. Nominell rente varierer fra 7,90% til 19,90%, og du må søke for å se hva du kan få. Det er helt uforpliktende å søke. Nedbetalingstid fra ett til 20 år.

Kontakt

Axo Finans AS
E-post[email protected]
AdresseFridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo
Telefon22 86 74 00
Kundeservicehttps://www.axofinans.no/om-axo
Nettside https://www.axofinans.no/
ÅpningstiderMand - Tors 08.30 - 18.00, Fredag 08.30 - 16.00