Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale

  Kontakt oss

  Om oss

  Låne-penger.com er en gratis kommersiell tjeneste ment for å gjøre det oversiktlig og trygt å finne det beste alternativet for forbrukslån, smålån og refinansiering på det norske markedet. Vi sammenligner ulike typer lån slik at du som forbruker kan finne det lånet som er best og billigst for deg. Låne-penger.com sammenligner kun banker som er lisensierte finans – og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

  Her finner du også artikler og nyheter relatert til økonomi generelt. Vi går gjennom hvordan du bør tenke når du tar opp forskjellige typer lån. I disse guidene får du all informasjonen du trenger for å kunne ta en god beslutning når du skal låne penger.

  Låne penger tilbyr ikke forbrukslån eller refinansiering selv men er en sammenligningstjeneste hvor du som låntager enkelt kan sammenligne forbrukslån på markedet for å finne de beste villkårene. Vi utfører alltid grundige tester og undersøkelser før vi forteller deg hva fordelene og ulempene er med den respektive utlåner- og låneformen. Alt for å forenkle prosessen når du skal velge forbrukslån eller finne smålån.

  • Låne penger er gratis i bruk
  • Tjenesten er helt uforpliktende å bruke
  • Tjenesten er tidsbesparende da du ikke trenger å kontakte hver utlåner individuelt
  • Du får alle de store långivernes tilbud samlet på ett sted.

  Noen av oss som jobber med Låne-penger.com :

  Hvorfor velge Låne Penger.com?

  Ved å bruke Låne Pengers sammenligningstjeneste kan du spare både tid og penger på en effektiv og enkel måte. Når du sammenligner forbrukslån hos oss ser du enkelt hvilken bank eller utlåner som kan tilby deg det beste lånet. Du kan også få mer informasjon om utlåner for å være sikker på at du velger et lån fra en utlåner som passer deg. Hos Låne Penger finner du også mye nyttig informasjon om økonomi og finans.

  Kontaktinformasjon:

  Nettsiden Låne-Penger.com drives av Affilijet som er en del av Rocket Revenue. Med Låne Penger ønsker vi å hjelpe forbrukere med å ta gode beslutninger når det kommer til forbrukslån og privatøkonomi.

  Adresse:
  Rocket Revenue
  Mäster Samuelsgatan 42, 111 57 Stockholm
  Sweden

  Org nr: 5593854-0993

   Kontaktskjema
   • Gratis tjeneste
   • Uforpliktende sammenligning
   • Oversiktlig