Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale

  Kontakt oss

  Kontaktinformasjon

  Låne-penger.com er en gratis kommersiell tjeneste ment for å gjøre det oversiktlig og trygt å finne det beste alternativet for forbrukslån, smålån og refinansiering på det norske markedet. Vi sammenligner ulike typer lån slik at du som forbruker kan finne det lånet som er best og billigst for deg.

  Her finner du også artikler og nyheter relatert til økonomi generelt. Vi går gjennom hvordan vi tenker når du tar opp forskjellige typer lån. I disse guidene får du all informasjonen du trenger for å kunne ta en god beslutning når du skal låne penger.

  Låne penger tilbyr ikke forbrukslån eller refinansiering selv men er en sammenligningstjeneste hvor du som låntager enkelt kan sammenligne forbrukslån på markedet for å finne de beste villkårene. Vi utfører alltid grundige tester og undersøkelser før vi forteller deg hva fordelene og ulempene er med den respektive utlåner- og låneformen. Alt for å forenkle prosessen når du skal velge forbrukslån eller finne smålån.

  • Låne penger er gratis i bruk
  • Tjenesten er helt uforpliktende å bruke

   

  Nettsiden Låne-Penger.com drives av Speqta AB. Har du spørsmål vedrørende tjenesten kan disse rettes direkte på epost til: danny.meiri@speqta.com

  Speqta AB
  Kungsgatan 64, 3tr
  111 22 Stockholm
  Sweden

  • Gratis tjeneste
  • Uforpliktende søknad
  • Raskt svar

  Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.