Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale

  Lån med sikkerhet i bolig

  Skal du ta lån med sikkerhet i bolig? - sammenlign lånegivere som tilbyr lån med sikkerhet i hus eller leilighet her Stor sammenligning og alt du må vite om lån med sikkerhet i bolig.

  Låne penger.com er ikke en lånemegler, og gjennomfører ikke kredittsjekk eller låner ut penger. Vi gir deg informasjon om lån med sikkerhet i bolig så du kan ta en velloverveid valg før du eventuellt søker. Vil du søke lån med sikkerhet i bolig hos en av våre samarbeidspartnere går du videre og fyller ut søknad hos valgt bank eller lånemegler i oversikten.

  Når du søker om et lån med sikkerhet i bolig får du bedre villkår da du stiller med sikkerhet til banken . Det er tryggere for banken å låne ut til deg og du får bedre rente på lånet. Det finnes långivere som gir deg lån med betalingsanmerkninger om du kan stille med sikkerhet. Da er det ofte snakk om refinansieringslån så du kan få hjelp til å få bedre oversikt over din økonomiske situasjon. Sammenlign lån med sikkerhet her og finn det lånet som er best for deg og din økonomiske situasjon.

  Alle lånegivere hos Låne penger.com er regulert av Finanstilsynet

  Utvidet søk
  • 10 000 - 600 000 Lånebeløp
   5,03% - 24,40% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   20 Min. alder
   Søk nå
   Annonselenke
   4/5 (2 Anmeldelser)
   Eksempel: Eff. rente 11%, 200.000 o/10 år, Kostnad 122.092,- Totalt: 322.092,-
  • 100 000 - 5 000 000 Lånebeløp
   4,99% – 10,99% Rente fra
   1 - 30 År Varighet
   18 Min. alder
   Søk nå
   Annonselenke
   3/5 (7 Anmeldelser)
   Eksempel: Eff rente 7,73 %, 450 000 kr, o/20 år, Kostnad: 417 778 kr, Totalt: 867 778 kr.
  • 300 000 - 10 000 000 Lånebeløp
   5,2% Rente fra
   25 - 30 År Varighet
   23 Min. alder
   Søk nå
   Annonselenke
   4/5 (5 Anmeldelser)
   Eksempel: Eff.rente 5,95 %, 2 millioner o/25 år, kostnad 1.668.466,-,totalt kr 3.668.466
  • 50 000 - 10 000 000 Lånebeløp
   6,65% Rente fra
   1 - 30 År Varighet
   20 Min. alder
   Søk nå
   Annonselenke
   3/5 (7 Anmeldelser)
   Eksempel: Eff.rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291
  • 300 000 - 10 000 000 Lånebeløp
   2,99 - 13,50% Rente fra
   25 - 30 År Varighet
   18 Min. alder
   Søk nå
   Annonselenke
   3/5 (5 Anmeldelser)
   Eksempel: Eff.rente 5,58% , lån på 2 millioner o/ 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238
  • 500 - 100 000 000 Lånebeløp
   3,99% Rente fra
   1 - 25 År Varighet
   21 Min. alder
   Søk nå
   Annonselenke
   3/5 (6 Anmeldelser)
   Eksempel: Eff. rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-

  Innholdsfortegnelse

   Lån med sikkerhet i bolig har mange fordeler

   Eier du bolig er et lån med sikkerhet i bolig er et bra alternativ til usikrede lån. Et lån med sikkerhet i bolig har ofte bedre villkår en et  usikret forbrukslån. Når du stiller med sikkerhet i boligen din kan du få bedre betingelser på lånet og i visse fall kan du også få låne mer penger enn om du søker et lån uten sikkerhet. At du stiller en bolig til sikkerhet for banken har altså mye å si for hvilke betingelser du får – og jo større garanti långiver har, desto bedre vilkår kan du få.

   Lan med sikkerhet i bolig

   Får jeg mer i lån hvis jeg kan stille med sikkerhet i bolig?

   Det enkle svaret er ja – men hver bank gjør en egen individuell vurdering. I Norge har vi en belåningsgrad på maks 85 % av boligens verdi. Utlåner som gir deg lånet med sikkerhet i bolig gjør en vurdering basert på belåningsgrad på boligen, din inntekt, din økonomiske situasjon samt hvor mange dere er i familien før de godkjenner et eventuelt lån. Stiller du med sikkerhet i bolig og huset eller leiligheten din har økt i verdi de siste årene kan du bli positivt overrasket over hvor mye du kan låne.

   Fordeler med lån med sikkerhet i bolig

   • Renten på et lån med sikkerhet er lavere enn ved et usikret lån
   • Du kan refinansiere og samle dyre smålån med sikkerhet i boligen
   • Du kan bli kvitt dyr kredittkortgjeld
   • Du får ned din totale  månedskostnad

   Lån med betalingsanmerkning med sikkerhet i bolig?

   Hva er egentlig forskjellen på et lån med sikkerhet og et lån uten sikkerhet? Når du tar et lån med sikkerhet i bolig stiller banken mye sikrere om du ikke kan betale lånet. Så du stiller rett og slett boligen din i pant om du skulle misligholde lånet. Banken reduserer sin risiko betraktelig med et lån med sikkerhet og du kan derfor få mye bedre vilkår på denne lånetypen enn på et usikret lån. Det finnes banker som lar deg refinansiere med betalingsanmerkning om du kan stille med sikkerhet i bolig. Har man inkasso og betalingsanmerkninger kan det være vanskelig å få lån. Alle långivere gjennomfører en kredittsjekk før de innvilger lånet og er denne negativ får man oftest avslag på lånesøknaden. Det er imidlertid mulig å få et lån selv med dårlig kreditt score – om man kan stille sikkerhet i bolig eller fast eiendom.

   Soke lan med sikkerhet i bolig

   Refinansiere dine lån med sikkerhet i bolig

   Refinansiering betyr at du tar opp et lån med bedre vilkår og samler tidligere lån i dette. Refinansiering av lån med sikkerhet i bolig refinansiere med sikkerhet i bolig er en bra måte å samle dyre smålån og kredittkortgjeld. Dette gir deg både bedre oversikt over din økonomi samt at du får bedre hverdagsøkonomi da du ikke betaler på flere smålån men bare ett stort. Du får også ofte bedre betingelser på det nye lånet. Det finnes banker som lar deg refinansierer med betalingsanmerkninger og på den måten kan du få en nystart i økonomien.

   Har du fått avslag på lån med sikkerhet i bolig?

   Hvis du har fått avslag når du søkte om lån med sikkerhet i bolig kan du søke om et lån uten sikkerhet. Det er dyrere å låne uten sikkerhet så vær ekstra nøye når du sammenligner lån. Det kan være mange grunner til at du får avslag på lån med sikkerhet i bolig. det kan foreksempel være at du har for mange smålån fra før eller at boligen din er belånt over 85 prosent av markedsverdi. Skaff deg full oversikt over din økonomiske situasjon og forsøk å forbedre din kredittscore, ved å betale ned på lån, før du søker igjen.

   Spørsmål om Lån med sikkerhet i bolig
   Hva er et lån med sikkerhet?
   Et lån med sikkerhet er et lån som gir banken ekstra sikkerhet da de får pant i boligen, eiendommen eller hytta når de gir deg et lån. Et lån med sikkerhet har bedre villkår en et usikret lån og du får ofte bedre rente
   Kan jeg få lån med sikkerhet i bolig med betalingsanmerkning?
   Ja - det finnes banker som lar deg ta lån med betalingsanmerkning om du kan stille med sikkerhet i bolig.
   Hvorfor refinansiere med sikkerhet i bolig?
   Ved å refinansiere dyrere lån med sikkerhet i bolig kan man reduserer månedlige utgifter og få bedre rente.
   Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Excepturi, deleniti tenetur debitis, a laboriosam fugiat doloremque rerum non dolorum quod, ratione blanditiis minima! Commodi libero illo tenetur quis, praesentium facilis.
   Samlet vurdering av Låne Penger
   star star star star star
   star star star star star
   3,7 / 5
   Gjennomsnitt - basert på 48 anmeldelser
   • Gratis tjeneste
   • Uforpliktende sammenligning
   • Oversiktlig

   Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.