Om Okida forbrukslån

Om Okida lån med sikkerhet i bolig

Okida.no er spesialister på å hjelpe deg som av ulike grunner har mistet kontrollen over økonomien din, til en ny økonomisk hverdag. Når du søker om et lån med sikkerhet i bolig hos Okida henter de inn tilbud fra opptil 10 banker. De forhandler med bankene for deg og hjelper deg finne lån med lavere  rente. Har du mistet kontrollen over økonomien og trenger refinansierings lån så kan Okida kanskje hjelpe deg. Okida.no er en Norsk digital agent som har spesialisert seg på omstartslån. Det er over 170 milliarder kr i usikret gjeld i Norske hjem noe som Okida har som mål om å refinansiere til en bedre rente. Okida har blant annet hjulpet kunder med over 3.000.000 kr i usikret gjeld.

Lånemuligheter hos Okida:

Hos Okida kan du låne med sikkerhet i bolig og refinansierer med sikkerhet i boligen din. Du kan søke om lån fra 300 00 kroner opptil 10 000 000 kroner. Med et omstartslån kan du få hjelp til å løse en økonomisk utfordrende situasjon. Omstartslån er en måte å få samlet høy kredittgjeld inn i et boliglån med eller uten betalingsanmerkning. Det spiller ingen rolle hvor mange inkasso eller betalingsanmerkninger du har. Okida gir deg muligheten til å samle gjelden i egen, søsken/foreldre eller en bekjents bolig. Gjennom

Omstartslån hos Okida

Okida blir søknaden behandlet av alle 10 spesialbankene i Norge slik at du får maksimert sannsynligheten til å komme deg ut av en utfordrende økonomisk situasjon. I motsetning til refinansiering uten sikkerheten hvor maksbeløpet er 600 000 kr har kunder som søker om omstartslån muligheten til å refinansiere opptil 10.000.000 kr. Okida kan hjelpe deg å redusere lånekostnadene dine ved å samle all dyr gjeld i ett rimelig boliglån, med sikkerhet i boligen din.

Slik søker du om lån med sikkerhet i bolig 

Søknadsskjemaet ligger på nettsiden til Okida.no. Fyll ut alle opplysningene de ber om, og deretter klikker du på «Send»-knappen. De trenger alt fra navn og adresse til lønn og utgifter. Du kan også ringe til Okida. Søknaden er gratis og uforpliktende og du velger selv om du vil gå videre med tilbudet du får fra bankene. Du får personlig rådgivning– som hjelper deg fra start til mål.

Priseksempel på et lån gjennom Okida

Eksempelrente: Effektiv rente 7,68%  ved 2 mill. over 25 år, kost 2.379.341,- totalt 4.379.341,-

Den nominelle renten starter på 5 % og den effektive renten starter på 5,2 %. Husk at den renten du får tilbud om vil avhenge av resultatet av kredittvurderingen. Det betyr at du kan få tilbud om en rente som er høyere eller lavere enn den du ser i eksempelet over.

Kravene til deg som søker lån hos Okida

  • Inntektskrav 250 000 kroner
  • Alder fra 23 år til 99 år.
  • Norsk statsborger

Kontakt

 

E-post[email protected]
Telefon404 56 333
 [email protected]
  
ÅpningstiderMan-fre. 8:00–20:00 Lør. 10:00-16:00 Søn. 14:00-18:00