5 / 5 ( 14 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian er en nettbasert bank som tilbyr enkle banktjenester som innskudd- og utlånsprodukter samt kredittkort til privatpersoner. Bankens visjon er å lage de beste nettbaserte løsningene for deg som kunde. Banken tilbyr hovedsakelig forbrukslån, sparekontoer og kredittkort.

Forbrukslån fra Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du søke om forbrukslån på mellom 25 000kr og 500 000kr med en nedbetalingstid på opptil 15år. Etter at du har tatt opp et lån er du ikke bundet til den fastsatte nedbetalingsperioden. Det vil si at du når som helst kan nedbetale hele det resterende lånet hvis du ønsker det. Du kan også søke om refinansiering av gjeld hos en eller flere andre kreditorer.

De tilbyr en flytende rente som fastsettes med bakgrunn i din unike økonomiske situasjon som låntaker. Det at renten er flytende betyr at den kan endre gjennom nedbetalingsperioden. Banken har 6 ukers varslingsplikt ved renteendringer. Renten vil ligge på mellom 8,99%(9,59% eff.) og 21,24% (39,86% eff.) avhengig av faktorer som lånebeløp, nedbetalingstid og din økonomiske situasjon.

Ved hjelp av BankID kan du søke om lån og godta lånetilbudet elektronisk noe som gjør at du vil få pengene dine svært raskt. Du kan også få tilsendt, samt sende inn, de nødvendige dokumentene per fax eller i posten. Alt i alt er prosessen svært effektiv og enkel å gjennomføre.

Ved etablering av forbrukslånet påløper det et etableringsgebyr på 950kr samt et månedlig termingebyr på 30kr.

Bank Norwegian tilbyr også betalingsfrie måneder hvis du skulle få problemer med å betale ned lånet. Du søker enkelt om en betalingsfri måned fra Min Side i nettbanken deres. Det tilbys maksimalt 3 betalingsfrie måneder per 12mnd og med to måneders mellomrom.

Hvem kan få lån?

For å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet må du ha en registrert liknet inntekt og du kan ikke ha aktive inkassosaker mot deg. Du må også være minimum 18år og norsk statsborger. Oppfyller du disse kravene er det Bank Norwegians kredittsjekk av deg som avgjør hvor mye du kan låne og hvilke betingelser de kan tilby deg.

Andre tjenester:

Bank Norwegian tilbyr også sparekontoer med en rente på 1,75%, noe som er en ganske god rente i dagens marked.

I tillegg tilbyr de sitt velkjente Bank Norwegian Kredittkort hvor du får 1% bonus i form av Norwegian CashPoints på alt kjøp av varer og tjenester. Disse kan brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian.no. Kredittkortet har en årlig rente på 20,49%, ingen årsavgift og opptil 45dagers gratis kreditt. Kortet er spesielt gunstig ved bruk i utlandet. Banken tilbyr ikke per dags dato debetkort.

Kontakt

Bank Norwegian AS
E-post post@banknorwegian.no
Adresse Postboks 338, 0101 Oslo
Telefon 02929
Kundeservice https://www.banknorwegian.no/Kundeservice
Nettside https://www.banknorwegian.no
Åpningstider Hverdager 10.00 – 16.00