4 / 5 ( 8 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Ferratum

Ferratum Bank er en del av Ferratum Group som var de første til å tilby mikrolån i Europa. De har over 220 ansatte og har hjulpet over 1,5 millioner kunder, fordelt over 22 ulike land, med raske smålån. Ferratum spesialiserer seg på å tilby såkalte mikrolån og sms-lån. Disse passer godt for de som trenger en liten sum raskt og som har tenkt å betale det ned over en veldig kort periode.

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan låne hos Ferratum vil være avhengig av inntekt, gjeld og resultatet fra kredittsjekken de foretar seg, men i utgangspunktet kan du låne mellom 1000kr og 15 000kr helt uten sikkerhet. Ved å se på hvor mye du tjener og sette opp et månedlig budsjett kan du også se hvor mye du har råd til å betale tilbake hver måned. Da unngår du å havne i en ond sirkel hvor du ikke klarer å tilbakebetale lånet.

Hva koster det?

På nettsiden til Ferratum (ekspresskreditt.no) finner du en lånekalkulator som kan fortelle deg omtrent hva lånet kommer til å koste. Det er viktig å huske at kalkulatoren bruker en eksempelrente. Hver låntaker vil få et unikt rentetilbud som gjør at det sannsynligvis vil være forskjell på hva kalkulatoren viser og hva du må betale. Den årlige effektive renten er høy, men det er viktig å huske på at lånet skal betales tilbake etter svært kort tid. Har du ikke muligheten til det bør du undersøke andre lånetilbydere som spesialiserer seg på mer langsiktige forbrukslån.

Eksempel:

Lån 15 000 kr med årlig effektiv rente á 269.46%, gir en avgift á 8401.62 kr dersom du betaler tilbake 15 000 kr i like store beløp over 12 mnd.

Hvordan søker jeg om lån?

Hos Ferratum kan du søke om lån på internett og identifisere deg med BankID. De foretar en rask kredittsjekk og du får som regel svar på søknaden innen 15min. Ferratum reklamerer også for at du kan ha pengene på konto allerede samme dag som du søker.

Du har også muligheten til å ta opp et såkalt SMS-lån. Et SMS-lån er fra 1000kr til 6000kr og du kan ved denne metoden få lån på minuttet

Kontakt

Ferratum Bank
E-post kundeservice@ferratumbank.no
Adresse 1551 Sliema, MALTA
Telefon 800 69 580
Kundeservice https://www.ekspresskreditt.no/kundeservice
Vilkår Link
Nettside https://www.ekspresskreditt.no/
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00