Om Instabank forbrukslån

Om Instabank

Instabank er en norsk digital bank, med mange år med erfaring og kompetanse fra bransjen i bunn. Banken tilbyr fleksibel forbrukslån uten krav til sikkerhet og med en rente på mellom 7,9% og 19,99% er de svært konkurransedyktige på pris. Du trenger heller ikke være norsk statsborger for å søke om lån.

Instabank har en visjon om være banken som tar forbrukeren på alvor og som kan gi deg det du trenger det, når du trenger det. De tilbyr forbrukslån, betalingsforsikring, refinansiering og sparekonto med 1,9% rente. Banken er medlem av det norske banksikringsfondet som garanterer for dine innskudd med opptil 2 000 000kr.

Forbrukslån hos Instabank

Instabank kan tilby lån på 5 000 – 500 000kr og en nedbetalingstid på opptil 15år. I forhold til mange andre aktører på markedet er det et stort spenn mellom minstelånet og maksimumslånet. Instabank kan altså være av interesse uansett om du plutselig trenger en ny vaskemaskin eller endelig skal kjøpe deg drømmebilen.

Fleksible lån

I tillegg til vanlige forbrukslån med fast nedbetalingstid tilbyr de også det vi kaller fleksible lån. Dette er lån hvor du kun trenger å betale et minstebeløp hver måned. Utover dette kan du betale så mye eller lite du har mulighet til hver måned. Husk at det er lurt å betale ned forbrukslånet så raskt som mulig for at ikke renten skal løpe- og gjelden vokser for lenge.

Kalkulator

På bankens hjemmeside finner du en oversiktlig kalkulator hvor du kan legge inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid for å se hvor mye du da må betale hver måned. Det er lurt å huske at kalkulatoren bruker en eksempelrente på 13,49%. Derfor vil det virkelige beløpet være ulikt kalkulatorens alt etter hvilken rente du får tilbud om. I tillegg til renten kommer det et etableringsgebyr på 900kr og et månedlig termingebyr på 40kr.

Søke om lån

Det er enkelt å søke om lån hos Instabank. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema og signere med BankID. Du vil stort sett få svar på søknaden din umiddelbart. I noen tilfeller kan de trenge litt lengre tid, men da lover de deg svar innen 24 timer. Pengene blir utbetalt til en egen konto hos Instabank som du får tilgang til. Det tar derfor svært kort tid fra lånet blir innvilget til du har pengen tilgjengelig.
´

Hvem kan låne penger?

For å få innvilget lånesøknaden din må du være fylt 23år og ha en årlig bruttoinntekt på 250 000kr. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger og din alder + lånets tilbakebetalingstid kan ikke overstige 80år. Hos Instabank trenge du ikke være norsk statsborger for å få låne penger. Dette skiller Instabank fra en rekke andre aktører i det norske markedet for forbrukslån.

Kontakt

Instabank ASA
E-post[email protected]
AdresseDrammensveien 177, 0277 Oslo
Telefon21 51 93 00
Kundeservicehttps://instabank.no/kundesenter
Nettside https://www.instabank.no/
ÅpningstiderHverdager 08:00-18:00