Om Klikklån forbrukslån

Klikklån er en enkel, digital tilbyder av kontantlån, eller forbrukslån, lån uten sikkerhet på 5000kr – 40 000kr. De samarbeider med Thorn som har eksistert i Norge siden 1975 og er en av de største aktørene på markedet. Dette betyr at det er trygt å låne penger fra dem ettersom de er en seriøs aktør. Klikklån reklamerer med at det er raskt og enkelt å låne penger hos dem. Alt kan gjøres elektronisk og du signerer låneavtalen med BankID.

Om forbrukslån fra Klikklån

Hos Klikklån kaller de låneproduktet sitt for et kontantlån. Dette er akkurat det samme som et vanlig forbrukslån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i fast eiendom og hvor banken ikke bryr seg om hva du skal bruke pengene til. På nettsiden deres finner du en enkel lånekalkulator som forteller deg omtrent hvor store månedsbeløp du må betale for ulike lånesummer og nedbetalingsperioder.

Du kan låne mellom 5 000- og 40 000kr hos Klikklån. Du finner flere lånetilbydere som tilbyr høyere lånesummer enn dette, men 40 000kr burde være nok til å dekke de fleste akutte behov. Det er i tillegg ikke så mange banker som tilbyr lånebeløp helt ned til 5 000kr. Den nominelle renten starter på 9,90% og maksrenten ligger på 23,87%. Maksimal nedbetalingstid er 72mnd, altså 6år. Du kan når som helst innfri lånet uten å betale ekstra gebyrer.

Hos klikklån betaler du et månedlig termingebyr på 45kr og et fast etableringsgebyr på 695kr.

Låneeksempel:
Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-. De foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

Minimumskrav når du søker forbrukslån hos Klikklån

For å få søknaden din behandlet hos klikklån må du være fylt 20år, ha fast inntekt og ha vært registrert i folkeregisteret i Norge i minst 2år. Du kan heller ikke være registrert med betalingsanmerkninger.

Annet

Klikklån fremstår ikke nødvendigvis som den beste leverandøren av forbrukslån. Med et snevert spenn i lånebeløpet og et relativt høyt etableringsgebyr sett opp mot lånebeløpet finnes det andre aktører som sannsynligvis kan gi deg en bedre avtale.

Når det er sakt er det viktig å huske at det er helt uforpliktende og gratis å sende inn en søknad og se hvilken avtale de kan tilby akkurat deg. Hvilken avtale du får er avhengig av bankens individuelle vurdering av din situasjon og ulike banker kan vektlegge ulike faktorer på forskjellige måter.

Du kan nå dere kundeservice på telefon (21626361) eller epost ([email protected])

Kontakt

Klikklån – samarbeid med Thorn
E-post[email protected]
AdressePostboks 40 Bryn, 0611 Oslo
Telefon21 62 63 61
 
Nettside https://www.klikklan.no
ÅpningstiderHverdager 09.00 – 17.00