5 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om klikklån

Klikklån er en digital bank som tilbyr små forbrukslån til privatpersoner. Klikklån inngår i Thorn som er et stort konsern som spesialiserer seg på salg av hvitevarer og eier
blant annet også Leasy. Det skal med andre ord være helt trygt å ta opp lån hos en så stor og seriøs aktør i det norske markedet. Klikklån reklamerer med at du kan låne opptil 40 000kr med kun et enkelt klikk.

Om lånet

Hos klikklån kan du låne 10 000 – 40 000kr noe som, sammenlignet med de 500 000kr du kan låne hos andre banker, er relativt små lånebeløp. Det vil likevel være nok i de fleste dagligdagse situasjoner hvor man plutselig trenger litt ekstra penger. For mange kan slike små forbrukslån være et godt alternativ til f.eks. kredittkortgjeld.

En av de potensielle ulempene med Klikklån er at maksimal nedbetalingstid kun er 60mnd, altså 5år. Hos flere av de andre banken kan du betale ned lånet over opptil 10-15år. Det er likevel ikke så alvorlig når man tenker på at du ikke skal låne mer enn 40 000kr. Det er også viktig å huske at den relativt høye renten på forbrukslån gjør at de egner seg best i situasjoner hvor man kan tilbakebetale lånet raskt.

Klikklån tar et etableringsgebyr på 695kr og termingebyret ligger på 45kr/mnd. Den nominelle renten du får vil være fra 9,9% og oppover, alt etter dine økonomiske situasjon.

Låneeksempel

Eff. rente 25,88%, lånebeløp: 25 000,-, tilbakebetales over 5 år, lånekostnad 16 595,-, totalt beløp som må tilbakebetales: 41 595,-.

Hvem kan låne penger

For å få vurdert lånesøknaden din hos Klikklån må du være minst 20 år, ha fast inntekt og ha vært registrert i folkeregisteret i Norge i minst 2år. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger på deg. Det er en fordel for mange at du ikke trenger å være fylt 23 år, slik som i mange andre banker.

Når får jeg pengene

Klikklån lover at du får svar på søknaden din umiddelbart etter at du har fylt ut låneskjemaet på nettsiden deres. I noen enkelttilfeller kan de trenge mer informasjon om deg som søker, men ta vil de ringe deg og gi beskjed. Du skriver enkelt under på låneavtalen med BankID og pengen vil overføres senest neste dag.

Er det trygt å låne penger av Klikklån

Klikklån har en stor aktør i ryggen og de har en ansvarlig utlånspolitikk. De taper penger hvis du ikke kan tilbakebetale lånet, så de er opptatt av å ikke låne deg mer penger enn at du har mulighet til å betale tilbake det du skylder.

Kontakt

Klikklån – samarbeid med Thorn
E-post info@klikklan.no
Adresse Postboks 40 Bryn, 0611 Oslo
Telefon 21 62 63 61
Kundeservice https://www.klikklan.no/laaneinfo.aspx
Vilkår https://www.klikklan.no/vilkaar.aspx
Nettside https://www.klikklan.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00