4 / 5 ( 17 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Komplett Bank

Komplett Bank startet driften i 2014 og har konsesjon fra Finanstilsynet. Det er en norsk bank som tilbyr forbrukslån uten krav til sikkerhet, kredittkort samt sparekontoprodukter med gunstige vilkår. Banken er medlem av det norske banksikringsfondet som betyr at alle innskudd opp til 2 000 000kr er garantert for. Komplett Bank samarbeider med sin største eier Komplett Group som blant annet eier nettbutikker som Komplett.no, MPX.no og Blush.no.

Om lånet

Hos Komplett Bank kan du låne fra 10 000kr til 400 000kr. Det finnes banker hvor du kan låne både større og mindre beløp enn dette, men vi tror tilbudet vil dekke de aller fleste finansieringsbehov som skulle oppstå. Lånet har en nominell rente på 7,9% – 19,9% og de opererer med et variabelt lånebeløp på mellom 490kr og 1950kr avhengig av lånebeløpet. For de største lånene er dette et relativt høyt etableringsgebyr sammenlignet med andre banker, men for de mindre beløpene er det absolutt konkurransedyktige priser. Det kommer også et rimelig termingebyr på 35kr og hvis du vil ha papirfaktura koster også dette 35kr per faktura.

Låneeksempel:

Med mest benyttet rente ved tildelt lån på kr 65 000 over 5 år, nominell rente 14,3 % / effektiv rente 16,9 %. Etableringsgebyr kr 640, totalt: kr 94 333.

De tilbyr også en valgfri betalingsforsikring som koster 0,25% av lånesaldoen og det koster 450kr å foreta endringer i låneavtalen hvis du f.eks. ønsker å låne mer penger på samme lånet. Du kan også søke med en medsøker noe som kan være til god hjelp hvis du har en ustabil økonomisk fortid.

Fleksibelt

Lånene som tilbys av Komplett Bank er såkalte fleksible lån. I dette tilfellet betyr det at du slipper å betale ned lånet med like store beløp fordelt over en bestemt tidsperiode. I stedet krever de kun at du betaler månedens renter og gebyrer hver måned. I måneder hvor du har god råd kan du betale ned mye på lånet, mens i de periodene hvor du sliter med å få den økonomiske hverdagen til å gå rundt trenger du ikke betale noe mer enn minstebeløpet.

Du kan også underveis i nedbetalingsprosessen søke om å få utvidet lånet ditt innenfor den rammen du har blitt tildelt i søknadsprosessen. Det vil si at hvis du søker om å låne 60 000kr og kredittsjekken banken gjør av deg viser at de trygt kan låne deg 150 000kr vil du få utbetalt de 60 000kr du søkte om, men hvis du om et halvt år kunne trengt litt mer penger er det enkelt å få utbetalt litt mer lån innenfor samme låneavtale.

Hvem kan søke om lån

For å søke om lån hos Komplett Bank må du være over 20 år, og du må være norsk statsborger. Hvis du ikke er norsk statsborger må du ha lignet inntekt til Norge. Så her er det faktisk mulig å søke om lån selv om du ikke er norsk statsborger enda. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassogjeld.

SØK HER
Annonselenke

Kontakt

Komplett Bank ASA
E-post kundeservice@komplettbank.no
Adresse Vollsv. 2 A, 1366 Lysaker
Telefon 21 00 74 50
Kundeservice https://www.komplettbank.no/kundesenter
Vilkår Link
Nettside https://www.komplettbank.no/
Åpningstider Hverdager 09.00 – 16.00