Om Morrow Bank forbrukslån

For deg som ønsker et helt fleksibelt forbrukslån og full frihet i nedbetalingsstrukturen.

Hvem er Morrow Bank?

Morrow Bank tilbyr finansiering til forbruk og fritid og ble etablert i 2014, med konsesjon fra Finanstilsynet. Morrow Bank het tidligere Kompett Bank og har hovedkontor på Lysaker.

Dersom du skal låne penger og er på jakt etter en bank som spesialiserer seg på lån uten sikkerhet kan Morrow Bank være et godt alternativ.

Banken jobber i samarbeid med Komplett Group, bedriften bak nettsider som Komplett.no, Blush.no og Bildeler.no.

Morrow Bank har dermed et stort fokus på forbrukslånmarkedet, og tilbyr finansiering i henhold til dette.

Morrow Bank ønsker å tilby de mest fleksible lånevilkårene på markedet, som kan tilpasses enhver privatøkonomi. Långiver har videre et stort fokus på deg som kunde og at du skal være fornøyd med lånesituasjonen din.

Lånemuligheter hos Morrow Bank

Du kan låne mellom 10.000 og 500.000 kroner uten sikkerhet hos Morrow Bank. Dermed er det mulig å finansiere en rekke forskjellige prosjekter gjennom denne långiveren. Fordi det ikke tas pant i boligen din, eller andre eiendeler, stiller Morrow Bank ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt.

Husk på at tilbudet du mottar vil være basert på en vurdering av inntekt, samt kreditthistorikk. Banken vil alltid være opptatt av å forsikre seg om at du har kapasitet til å betjene lånet ditt. En høy inntekt og sterk privatøkonomi vil dermed medføre et bedre lånetilbud, som oftest med gunstigere effektiv rente.

Nominell rente hos Morrow Bank ligger på mellom 7,9% og 19,9%, som er en kompetitiv rentesats. Allikevel må du være oppmerksom på at effektiv rente alltid utarbeides på individuell basis. Denne vil også ligge noe høyere enn den nominelle, da gebyrer og rentes rente inngår i satsen.

Når du skal ta opp et forbrukslån vil det være gunstig å skaffe en så lav effektiv rente som mulig. Derfor er det også en god idé å søke hos en långiver med lav nominell rentesats. Dette vil øke sannsynligheten for et bedre rentetilbud.

Det som gjør Morrow Bank til en helt unik långiver er nedbetalingsstrukturen som tilbys på forbrukslånet. Det er nemlig ingen fastsatt nedbetalingstid på lånet; du får innvilget en låneramme som du disponerer slik det passer for din privatøkonomi. Husk at en lengre nedbetalingsperiode medfører et dyrere lån totalt sett.

Hvem kan søke hos Morrow Bank?

Morrow Bank stiller følgende krav til sine lånetagere : du må ha fylt 20 år og være folkeregistrert i Norge. Du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger.

Krav for å søke Morrow Bank forbrukslån

Morrow Bank stiller følgende minimumskrav til sine lånsøkere:
1. Du må være minst 20 år gammel
2. Du må være folkeregistrert i Norge
3. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
Krav for å søke Morrow Bank forbrukslån

Morrow Bank stiller altså ingen krav til inntektsnivået ditt. Du kan altså søke om forbrukslån hos långiveren uavhengig av jobbsituasjonen din. Vær imidlertid oppmerksom på at inntekten din vil ha mye å si for vilkårene på forbrukslånet.

Dersom du har en svak privatøkonomi med lav inntekt vil dette medføre et dårligere lånetilbud. Har du på den annen side god betjeningsevne vil dette telle positivt for effektiv rente på forbrukslånet.

En betalingsanmerkning medfører avslag på søknaden om forbrukslån – dette gjelder for samtlige tilbydere på markedet i dag. Husk at et forbrukslån allerede har høy risiko. Dersom du viser at du har misligholdt et tidligere økonomisk forhold vil banken vurdere denne risikoen som for høy.

Aldersgrensen til Morrow Bank er forholdsvis lav i sammenligning med andre långivere. Alderen din vil imidlertid ha en innvirkning på tilbudet om effektiv rente; unge personer anses gjerne som mer risikable enn eldre.

Fordeler med Morrow Bank

Det er flere gode grunner til å velge Morrow Bank som långiver:

Full fleksibilitet: Dersom du er på jakt etter en større låneramme mer enn et lån med fastsatt nedbetalingstid vil Morrow Bank være et gunstig alternativ. Her har full frihet til å betjene pengene du låner slik det passer for din privatøkonomi. Så lenge du betaler inn renter og gebyrer fra måned til måned kan du velge avdragene dine selv.

Gunstig rente: Morrow Bank tilbyr en forholdsvis lav nominell rentesats på sitt forbrukslån. Du bør absolutt forsøke å skaffe deg lav rente på lånet ditt. Husk at effektiv rente utarbeides på individuell basis.

Full frihet: Morrow Bank stiller ingen krav til hvordan du skal bruke lånerammen din. Du kan disponere den akkurat slik du vil, og den fungerer dermed som en slags kredittramme. Vær oppmerksom på at en lengre nedbetalingsperiode vil medføre et dyrere forbrukslån på lang sikt.

Ønsker du et helt fleksibelt forbrukslån til generelt forbruk? Søk hosMorrow Bank i dag.

Kontakt

Morrow

Bank ASA
E-post[email protected]
AdresseVollsv. 2 A, 1366 Lysaker
Telefon21 00 74 50
Kundeservice 
  
  
ÅpningstiderHverdager 09.00 – 16.00