Om Lendo forbrukslån forbrukslån

Du har sannsynligvis hørt om Lendo før gjennom reklame på tv, radio eller internett. Lendo er kanskje et av de største merkevarene i bransjen, men de låner faktisk ikke ut penger selv. Lendo fungerer som en låneformidler. Altså et bindeledd mellom deg som låntaker og en bank som ønsker å tilby deg et forbrukslån. Lendo sine tjenester er helt gratis og kan spare deg for mye penger.

Lendo eies av FINN.NO og er en del av Schibsted konsernet. Det er altså en stor anerkjent aktør som er helt trygg å benytte seg av.

Hvordan fungerer Lendo?

Lendo samarbeider med en rekke banker, herunder blant annet Gjensidige Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Re:member og mange flere. Hos Lendo kan du fylle ut én lånesøknad som Lendo formidler videre til alle bankene de samarbeider med. De aktuelle bankene vurderer søknaden din og bestemmer seg for hvor mye penger de kan låne deg og hvilken rente du må betale. Du får så tilsendt alle tilbudene og kan selv bestemme deg for hvilken bank som har gitt deg det beste tilbudet for din situasjon.

Ulike banker tilbyr ulike lånebeløp og har ofte ulike minimumskrav til inntekt, alder, din tilknytning til Norge. Du vil derfor kun få søknaden din vurdert av de bankene hvor du oppfyller minimumskravene.

Lendo fokuserer på formidling av forbrukslån, refinansiering og boliglån. Lendo sin laveste oppnådde rente er 10,64% og gjennomsnittsrenten på lån formidlet gjennom Lendo ligger på 12,1% som er et veldig godt gjennomsnitt. Laveste beløp du kan søke om gjennom Lendo er 10 000kr, mens høyeste beløp er 600 000kr.

Renteeksempel Lendo
Eksempel: 130 000 kr over 5 år, effektiv rente 11,19%, kostnad 37 988 kr, totalt 167 988 kr.

Fordelene med Lendo

Den største fordelen med Lendo er at det er mye enklere og raskere å søke om låne penger hos flere aktører med én søknad. Ettersom en lånesøknad alltid vurderes individuelt er det umulig å vite hvilken bank som kan gi deg det beste tilbudet før du har søkt.

Lendo er helt gratis å bruke og ingen av tilbudene du får er forpliktende før du har signert låneavtalen. Alt går elektronisk og du signerer enkelt den avtalen du ønsker deg med BankID. Pengene har du på konto innen 1-4 virkedager avhengig av hvilken bank du velger og hvilken bank du selv har.

Når Lendo sender lånesøknaden din til f.eks. 10 ulike banker vet alle bankene at du også har søkt hos andre banker. Dette gjør at du ofte kan få ekstra gode lånevilkår ettersom banken som vurderer søknaden din vet at du er prisbevisst og at du kommer til å mange gode tilbud fra de andre bankene.

Kontakt

 

Lendo AS
E-post[email protected]
AdresseGrensen 5 /7, 0159 Oslo
Telefon22 00 70 70
Åpningstider08:00-20:00 (Fredag 18:00) Lørdag 10:00-15:00 Søndag Stengt