5 / 5 ( 13 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Lendo

Det som skiller Lendo fra de andre banktjenestene på markedet er at det faktisk ikke er en bank. Lendo låner ikke ut penger, men er heller en smart tjeneste som gjør det enklere for alle som skal låne penger å sikre seg det aller beste tilbudet til enhver tid. Lendo er en såkalt lånemegler eller låneformidler. Lånemegleren fungerer som et mellomledd mellom deg og opptil 14 ulike banker som tilbyr forbrukslån.

Lendo eies av Schibsted som blant annet eier Finn.no, Aftenposten, VG og Dine Penger. De er med andre ord en stor og seriøs aktør i det norske markedet som er trygge å benytte seg av.

Hvordan virker det

Ved å bruke Lendo som din søknadsformidler kan du søke om lån i 14 ulike banker med kun én søknad. Du kan søke om lån på 10 000 – 500 000kr gjennom Lendo. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn søknadsskjemaet på Lendo.no så fikser de resten for deg. Du vil motta tilbud fra de samarbeidspartnerne som er villige til å låne deg penger slik at du kan sammenligne tilbudene og velge det som passer best for deg. Du bruker BankID til å skrive under på låneavtalene og pengen kommer inn på konto i løpet av kort tid, litt avhengig av hvilken bank du har inngått en låneavtale med.

Ettersom Lendo søker om lån for deg i ulike banker er det disse enkeltbankens krav som avgjør om du får lån eller ikke. Er du f.eks. 21 år vil du få tilbud fra de bankene som har en minstealder på under 21 år, men ikke de som har en minstealder som ligger over 21 år.

Hvorfor bruke Lendo.no

Som tidligere nevnt videreformidler Lendo søknaden din til en rekke banker. Dette gjør at du vil få det beste tilbudet for en person i din eksakte økonomiske situasjon uten å måtte levere 14 ulike søknader hos 14 ulike banker. Du sparer dermed både tid og penger. I tillegg vil banken se at du har brukt Lendo som formidler og derfor vet de også at en rekke andre banker har mottatt den samme søknaden. Når de vet at konkurransen om deg som kunde er større vil de sannsynligvis tilby deg en ekstra gode avtale for å slå de andre tilbyderne.

Den laveste renten Lendo har skaffet ligger i skrivende stund så lavt som 6,99%, mens gjennomsnittet ligger på 13,7%. Begge disse tallene er svært gode i markedet for forbrukslån.

Du kan bruke Lendo til å skaffe deg forbrukslån, refinansiere annen gjeld, boliglån og kredittkort. Lendo tar ingen gebyrer for å hjelpe deg og det er ingen kostnader tilknyttet lånet enn de som den banken du velger presenterer for det.

Kontakt

Lendo AS
E-post kundeservice@lendo.no
Adresse Grensen 5 /7, 0159 Oslo
Telefon 22 00 70 70
Kundeservice https://www.lendo.no/kontakte-kundeservice
Nettside https://www.lendo.no/
Åpningstider Mand – Tors 09.00 – 20.00, Fredag 09.00 – 16.00