Om Thorn forbrukslån forbrukslån

For deg som trenger fleksible lånebetingelser og gunstige vilkår.

Hvem er Thorn?

Thorn Privat Finans har lang fartstid innen det norske markedet for lån til fritidsbehov. Siden 1970 har banken jobbet for å være en ansvarlig långiver som sørger for finansiering av det som betyr noe for kundene.

Thorn er en svært fleksibel långiver, med flere nedbetalingsstrukturer som skal kunne tilpasses en skiftende privatøkonomi. Dersom du ønsker mye fleksibilitet i forbrukslånet ditt kan dette derfor være et gunstig alternativ.

Banken tilbyr videre grundig økonomisk finansiering til sine kunder. Thorn er opptatt av å ta ansvar og å ikke innvilge søknader til privatøkonomier som ikke kan håndtere lånet. Altså kan du føle deg trygg på at du får en gunstig lånesituasjon med Thorn.

Thorn er videre opptatt av å skreddersy sine lånetilbud til kundenes behov. Derfor kan du regne med å få tilrettelagt lånet for din privatøkonomi når du søker hos långiveren.

Lånemuligheter hos Thorn

Du kan låne mellom 10.000 og 100.000 kroner uten sikkerhet hos Thorn. Altså er dette en långiver som retter seg mot kundene med litt mindre finansieringsbehov. Lånene hos Thorn Finans tilbys i tre forskjellige typer: PrivatLån Pluss, PauseLån og TryggLån.

PrivatLån Pluss er et forbrukslån med fleksibel nedbetalingstid. Det er mulig å låne inntil 100.000 kroner i dette lånet, som gir deg full frihet med hensyn til hvordan du ønsker å nedbetale gjeldsbeløpet.

Thorn vil sette opp en nedbetalingsplan i samarbeid med deg ved oppstart av låneperioden. Allikevel kan du når som helst sette avdragene dine på pause, dersom dette skulle bli nødvendig for privatøkonomien.

Thorns Pauselån er også fleksibelt, med maksimal långrense på 100.000 kroner. Her kan man i tillegg til den fleksible nedbetalingsperioden benytte seg av to betalingsfrie måneder i løpet av låneperioden sin. Hvis du trenger et pusterom kan dette være gunstig. Det er imidlertid kun mulig å legge inn én betalingsfri måned i året.

Hvem kan søke hos Thorn?

Thorn stiller følgende minimumskrav til søkerne sine:
Du må ha fylt 20 år og du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

TryggLån er et lån uten sikkerhet på inntil 50.000 kroner. I dette får du ekstra trygghet i form av forsikring mot arbeidsløshet. Dermed er du sikret om du skulle miste jobben i løpet av nedbetalingsperioden din. Denne forsikringen dekker inntil 12 etterfølgende måneder med innbetalinger til långiver dersom du skulle bli arbeidsledig.

Hos Thorn får du en rekke muligheter til å skreddersy lånesituasjonen din slik at den blir realistisk for din privatøkonomi. Med en så seriøs långiver kan du i tillegg føle deg trygg på at banken vil gjøre en grundig vurdering av deg som søker.

Husk på at en lengre nedbetalingsperiode vil medføre et dyrere forbrukslån totalt sett. Det kan selvfølgelig være behagelig å sette innbetalingene på vent hvis økonomien føles stram en periode. Bare sørg for å ta høyde for økningen i totalprisen på lånet.

Krav for å søke Thorn forbrukslån

Det er også vanlig at långiver vil stille krav om at du har en fast inntekt, samt at du er bosatt i Norge, selv om Thorn ikke opplyser om dette på sidene sine. Husk på at jo bedre og sterkere privatøkonomien din er, jo bedre vilkår vil du få på forbrukslånet ditt.

Aldersgrensen hos Thorn er relativt lav i sammenligning med andre tilbydere på markedet. Thorn tilbyr forholdsvis små forbrukslån, og sannsynligheten for at en yngre person kan betjene beløpet blir dermed større. Allikevel assosieres yngre låntakere med en større risiko for banken.

I dag finnes det ingen långivere som innvilger lån uten sikkerhet til søkere med en registrert betalingsanmerkning. En slik er bevis på at du har misligholdt et tidligere økonomisk forhold. Med tanke på risikoen et lån uten sikkerhet innebærer i utgangspunktet gjør dette deg til en lite attraktiv søker.

Innfrir du imidlertid Thorns minimumskrav kan du regne med gode vilkår når du skal låne penger. Nominell rente starter fra 9,9%. Vær oppmerksom på at effektiv rente vil beregnes på bakgrunn av din individuelle privatøkonomi og minimumskravene vi har sett på her. Effektiv rentesats ligger i tillegg alltid litt høyere enn den nominelle.

Fordeler med Thorn

Det er flere gode grunner til å velge Thorn som långiver når du skal skaffe lån uten sikkerhet:

Fleksible lån: Thorn tilbyr noen svært fleksible lånevilkår på sine lån uten sikkerhet. Her finnes det tre låntyper, skreddersydd til den enkeltes privatøkonomi. Dersom du ønsker stor fleksibilitet på forbrukslånet ditt kan Thorn derfor være et godt alternativ.

Seriøs långiver: Thorn er opptatt av å være en ansvarlig långiver. På bakgrunn av dette får du gratis økonomisk rådgivning i forbindelse med søknaden og lånet ditt. Dette vil være praktisk dersom du på noe tidspunkt ønsker hjelp til å sette opp et lånebudsjett, bestemme deg for en utsettelse, eller lignende.

Mulighet for forsikring mot arbeidsløshet: Det er ikke til å komme unna at forbrukslån er lån med høy risiko, både for deg og banken. Thorns TryggLån er en av få løsninger på markedet som sikrer deg mot arbeidsløshet i løpet av låneperioden din. Hvis du er på jakt etter en litt tryggere lånesituasjon vil dette være et gunstig alternativ.

På utkikk etter fleksible forbrukslån fra en seriøs og kompetent långiver? Søk hos Thorn Privat Finans i dag.

Kontakt

THORN Norge AS
E-post[email protected]
AdressePostboks 40 Bryn 0611 Oslo
Telefon07575
  
Vilkår 
Nettside http://www.thorn.no/
ÅpningstiderHverdager 08.00 – 18.00, Lørdag 11.00 – 16.00