Om Zmarta forbrukslån

Vurdering av Zmarta forbrukslån

Skal du låne penger? Zmarta tar din søknad videre til sine 19 samarbeidspartnere og med nesten 20 års bransjeerfaring gjør de sitt beste for å skape konkurranse om å gi deg det beste lånet.
Deres tilbud er kostnadsfritt og du står fritt til å velge det alternativet du selv ønsker.
Du synes kanskje det høres for godt ut til å være sant, at det kan da umulig være gratis?

Det er nemlig slik at Zmarta får sin inntekt ved å sette deg i kontakt med deres partnere, og det er derfor i deres fortjeneste å gjøre deg som kunde fornøyd.

Dersom du ikke ønsker å benytte deg av et tilbud som Zmarta gir deg, er det såklart ingen kostnader som påløper.

Hva gjør Zmarta for deg?

Zmarta kan hjelpe deg med å senke dine månedskostnader med flere tusen kroner.

Ved å ta opp et forbrukslån til refinansiering kan du betale ned alle de mange små, dyre lånene som koster deg flere tusen kroner i gebyrer og purringer. Avhengig av renten på de øvrige lånene dine, vil du nå kunne sitte igjen med en langt lavere rente enn du hadde fra før.

Du vil også kun måtte forholde deg til det ene lånet du har hos Zmarta, og på et øyeblikk har du mye bedre oversikt over din personlige økonomi. Du slipper fakturagebyrer, og med ett enkelt lån slipper du også mange etableringsgebyrer.

Med denne forbedrede økonomien vil du kunne leve bedre og forhåpentligvis sove bedre om natten. Kjennes tanken av å kunne spare penger igjen godt, kanskje?

Når du kun har ett lån uten sikkerhet å forholde deg, vil det også minimere risikoen for å glemme å betale. Betalingsanmerkninger og flere, dyre lån vil også kunne svekke din kredittverdighet i kontakt med andre banker.

Zmarta har også på sine nettsider en kort og oversiktlig guide for hvordan du enkelt kan sette opp et sunt og fornuftig budsjett.

Søk på forbrukslån gjennom Zmarta

På deres nettside kan du enkelt bevege en glidebryter for å se omtrent hvor mye lånet ditt vil koste deg. Når du har bestemt deg for lånebeløp og nedbetalingstid, vil du kunne gå videre.

Neste steg er nå å oppgi dine personopplysninger som fødselsnummer, e-post og detaljer rundt ditt arbeidsforhold og inntekt.

Dersom du ønsker å ta opp lånet med økt sikkerhet som gir deg lavere rente og høyere lånebeløp, kan du legge til en medlåntaker.

Videre må du oppgi opplysninger rundt dine boforhold og de økonomiske forpliktelser som medfølger.

De vil så ha mer utvidet informasjon rundt arbeidssituasjonen din, og til slutt vil søknaden din bli sendt til de ulike bankene og långiverene.

Hva krever Zmarta av deg og hvilke betingelser stilles?

For å søke lån hos Zmarta finnes det noen grunnvilkår og betingelser.

For det første må du ha fylt 18 år, og ha en årlig bruttoinntekt på 120 000 kroner. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger, og må kunne vise til skatt og ligning i Norge for de siste tre årene.