Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  Salg med lånte penger

  Slik sikrer du deg gode kjøp under Black Week

  Black Friday – årets store handledag

  Black Friday er her og det er mange som benytter dagen til å gjøre gode kjøp. Mange av oss handler på nettet, noe som er både enkelt og mindre stressende enn fysisk butikkhandel. Det er  midlertidig viktig å være på vakt for å unngå fallgruvene ved netthandel. Her får du 5 forbrukertips som kan hjelpe deg med å sikre deg trygge og lønnsomme kjøp på Black Friday og under andre salgsdager.

  5 Forbrukertips for trygg netthandel

  1. Vær kritisk til prisenkninger:
  Før du lar deg friste av en angivelig stor prisreduksjon, vær skeptisk. Sjekk alltid prisene selv ved å bruke pålitelige prissammenligningstjenester som Prisjakt. Dette gir deg et reelt bilde av produktets prisutvikling og hjelper deg med å unngå potensielt villedende tilbud.

  2. Unngå ukjente nettbutikker:
  Hold deg til velkjente nettbutikker eller de som har et solid rykte. Spesielt bør du være forsiktig med nettbutikker som opererer utenfor EU. Selv om de kan virke norske, kan de ha begrenset kundeservice eller til og med være svindelforsøk. Sjekk omtaler på Google, se etter trygg e-handel-sertifiseringer og undersøk andre kunders erfaringer før du handler.

  3. Bruk sikre betalingsmetoder:
  Betalingsmetoder som Paypal og kredittkort gir også ekstra sikkerhet. Velg kredittkort som betalingsmiddel for ekstra beskyttelse. Kredittkort gir deg ekstra trygghet i tilfelle uenighet med nettbutikken. – skal du låne penger i form av forbrukslån så sørg for å sammenligne långivere først så du ikke blir lurt til å ta et dyrere lån enn nødvendig.

  4. Sjekk omtaler og referanser:
  Før du handler fra en ukjent nettbutikk, sjekk nøye omtaler på Google og andre plattformer. Se etter sertifiseringer som indikerer trygg e-handel, og undersøk andre kunders referanser. Dette gir deg verdifull innsikt i nettbutikkens pålitelighet og kundeservice.

  5. Bruk sunn fornuft:

  Gjør grundige undersøkelser før du handler, og vær oppmerksom på potensielle risikofaktorer. Ved å være kritisk og ta forholdsregler, kan du trygt dra nytte av gode tilbud under Black Week.

  Black Week gir deg muligheten til å gjøre gode kjøp, men det er viktig å handle med forsiktighet. Ved å følge disse tipsene kan du sikre deg trygge og lønnsomme nettkjøp under årets store shoppingevent.

  Les også:  Black Friday – Mange handler med lånte penger

  Dieter Wallmark-Kalisch
  Av Dieter Wallmark-Kalisch
  24 november 2023
  • Gratis tjeneste
  • Uforpliktende sammenligning
  • Oversiktlig