Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale

  Lån uten kredittsjekk – er det mulig?

  Det gjennomføres alltid kredittsjekk i Norge

  Det er mange som søker etter lån uten kredittsjekk men faktum er at det alltid utføres en kredittsjekk eller kredittopplysning før en bank eller en långiver ser på søknaden din. Når du søker om å låne penger er det viktig at du har økonomiske forutsetninger for å betale tilbake disse pengene. Dette ser banken på når de vurderer om de skal låne penger til deg - da er kredittsjekken et bra verktøy for å se om du kommer til å klare dine forpliktelser mot banken og långiveren.

  Det er mange som vil ha et lån uten kredittsjekk da de har betalingsanmerkninger som gjør at de ikke blir godkjente for lån. Vårt tips er å betale alle betalingsanmerkninger og få orden på økonomien før du søker nye lån. Forbrukslån er dyre lån og det er lett å havne i gjeldsfellen om man ikke har kontroll.

   

  • 5/5
   5 000 - 150 000 kr
   Eksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-
   Rente fra 8,73%
   Varighet 12 - 72 mån
   Min. alder 25 år
   Nøkkelinfo
   • Nominell rente: 8,73%
   • Etableringsgebyr: 640,-
   • Termingebyr: 47,-
   • Nedbetalingstid: 5 år
   • Lånebeløp: 5.000 - 150.000
   Vilkår
   • Fylt 25 år
   • Fast inntekt
   • Folkeregistrert i Norge i minst 2 år
   • Ingen registrerte betalingsanmerkninger
   Fordeler
   • Lav rente til smålån å være
   • Raskt svar
   • Rask utbetaling
   • Valgfri nedbetalingstid på 12 - 60 mnd
   • Elektronisk signering med BankID

  Innholdsfortegnelse

   Lån uten kredittsjekk er ikke en mulighet Vis alt

   Lån uten kredittsjekk er ikke en mulighet

   Dersom man trenger å låne penger er det mange tilbydere som kan hjelpe deg. I dag foregår de fleste søknader om forbrukslån på nett og mange tilbyr effektiv behandlingstid. Når man søker om et lån så vil det alltid bli gjennomført en kredittsjekk av deg. Låntakeren er pliktig til å fraråde en eventuell kunde om lån om den personene trolig vil få problemer med tilbakebetalingen. I dag blir det foretatt kredittsjekk på alle som handler på kreditt. Det gjelder alt fra mobilabonnement til forsikring. Dette gjør de for å se på betalingshistorikk til kunden og sikre seg om at de får betalt for den tjenesten de gir. Når du søker om lån så er ofte forbrukslån en populær lånetype som du kan få innvilget lån uten sikkerhet. Tilbydere av denne typen lån vil heller ikke gjøre som bankene å spørre hva du skal bruke pengene til.

   Det er mange i dag som sliter med å bli godtatt etter en kredittsjekk. Det kan være flere faktorer til det.  Dersom det viser seg at du har en betalingsanmerkning så er det veldig lett å bli kvitt denne. Alt du må gjøre er å betale ut den eller de regningene som er gått til namsmannen, så vil anmerkningen bli fjernet innen få virkedager.

   Du kan ikke ta opp lån uten kredittsjekk, da alle tilbydere av forbrukslån må sikre seg om at låntaker har god betalings historikk. Har du noen regninger som ligger til inkasso, så vises ikke dette på kredittsjekken da det må meldes inn til namsmannen før man får betalingsanmerkning.

   Forbrukslån er helt uten sikkerhet, så man slipper å stille med garanti for eiendom eller andre verdifulle gjenstander. Har du betalingsanmerkninger finnes det banker som lar deg refinansiere med betalingsanmerkninger – men da ofte med sikkerhet i bolig. Les mer om refinansiering her. Alle banker og låntilbydere tar kredittsjekk av sine kunder, men det er større sjanse for å låne penger om du kan stille med sikkerhet i bolig – dette fordi banken ter mindre risiko ved et lån med sikkerhet i bolig

   Du kan selv se hva du har i usikret gjeld ved å logge inn på Gjeldregistret.com

   Mikrolån og SMSlån:

   Mikrolån og minilån – også kalt sms lån er en populær måte å låne penger på. Når man søker til disse tilbyderne får man innvilget og utbetalt mindre lånebeløp. Dette er da små lån med kort nedbetalingstid. Her må man belage seg på å betale tilbake lånet innen 30 dager. Noen tilbyr tilbakebetaling på opp til 1 år, men dette vil ikke lønne seg da renten er svært  høy. SMSlån er et litt feilaktig navn på minilån. Du kan ikke låne penger via SMS i Norge. Her må man først søke online hos tilbyderen slik at et kundeforhold opprettes. Når dette er gjort og kredittsjekken er godkjent vil det være mulig å låne mindre summer.

   Klarer man ikke å forholde seg til de frister som gjelder for disse mikrolånene vil det påløpt ganske store tilleggsavgifter. Pass derfor på at du kan betale tilbake innen fristen som gjelder for det aktuelle lånet.

   Dersom du ønsker å låne mindre summer penger er det mini eller mikrolån som gjelder. Der man kan låne opp til 5000. Dersom du ønsker å søke om lån som er høyere enn dette beløpet så gjelder lengre tilbakebetalingstid og man får en bedre rente. Man kan låne penger selv om summene er litt høyere.

   Spørsmål og svar om forbrukslån og kredittsjekk
   Kan man få forbrukslån uten kredittsjekk?
   Nei. Det gjennomføres alltid en kredittsjekk når du søker lån i Norge.
   • Gratis tjeneste
   • Uforpliktende sammenligning
   • Oversiktlig