Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  Sist oppdatert: 8 februar 2021
  Vinteraktiviteter

  4 tips om billige vinteraktiviteter

  Det er vinter i store deler av landet, noe som gir mulighet for mange morsomme aktiviteter ute i snøen.

  1. Langrennstur
  Norge har i særklasse noen av de beste langrennsløypene i verden. Bruk lysløypa i nærområdet der du bor, eller ta bilen til nærmeste bymark. Det er fullt mulig å finne gode langrennsløyper innen overkommelig avstand. Ta hele familien med på tur, oppdag naturen der du bor og få mosjon og frisk luft gratis.

  Men hvordan går du frem hvis du mangler utstyr? Du kan alltid låne fra en venn som har nødvendig utstyr, eller kjøpe brukt på Finn eller via sosiale medier. Mange sportsbutikker har også kampanjer med jevne mellomrom hvor du kan gjøre reelle kupp.

  Tips! Er økonomien trang denne måneden, kan et alternativ være å låne penger for å finansiere kjøpet. Finner du billig utstyr på nettet og betaler ned lånet raskt, trenger ikke kostnaden for et slikt lån være veldig dyrt.

  2. Grill pølser utendørs
  Ta med grillpølser, kakao, kvikklunsj og annet godt og spis ute i skogen. Finn en fin plass, tenn bålet og grill maten utendørs. En koselig aktivitet som ikke koster mange kroner. Det er ikke mye som slår en vakker vinterdag ute i norsk natur.

  3. Finn nærmeste akebakke
  Uansett hvor i landet du bor, har du sannsynligvis en bra akebakke i nærheten av der du bor. Ta med familien og gå ut i bakken. Både du og dine barn kommer til å elske det. Dette er også en helt gratis aktivitet som du kan gjøre så lenge snøen ligger.

  4. Gå på skøyter
  Finn fram gamle kunster og imponer barna med piruetter på skøytebanen. Har du ikke skøyter kan du kjøpe brukte skøyter billig på nettet. Eller sjekk med utlånsordninger som Bua.io. BUA er en nasjonal ideell organisasjon som lar deg låne sportsutstyr til barn og unge for en billig penge.

  Anbefalte privatlån
  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
   Fra 6,99% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   21 Min. alder
   Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36.215, totalt kr 156.215
  • 10 000 - 500 000 Lånebeløp
   Fra 5,17% - 24,40% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   25 Min. alder
   Eff. rente 12.71%, 150.000 o/5 år, Kostnad 49 237. Totalt: 199 237,-
  Anbefalte artikler
  Anbefalte sider
  • Gratis tjeneste
  • Uforpliktende søknad
  • Raskt svar

  Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.