Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  Vinteraktiviteter

  4 tips til billige vinteraktiviteter

  Det er vinter i store deler av landet, noe som gir mulighet for mange morsomme aktiviteter ute i snøen. Men hvordan går du frem hvis du mangler utstyr? Du kan alltid låne fra en venn som har nødvendig utstyr, eller kjøpe brukt på Finn eller via sosiale medier. Mange sportsbutikker har også kampanjer med jevne mellomrom hvor du kan gjøre reelle kupp. Tips! Er økonomien trang denne måneden, kan et alternativ være å låne penger for å finansiere kjøpet. Finner du billig utstyr på nettet og betaler ned lånet raskt, trenger ikke kostnaden for et slikt lån være veldig dyrt.

  4 aktiviteter som ikke koster noe

  1. Gå på langrennstur
  Norge har i særklasse noen av de beste langrennsløypene i verden. Bruk lysløypa i nærområdet der du bor, eller ta bilen til nærmeste bymark. Det er fullt mulig å finne gode langrennsløyper innen overkommelig avstand. Ta hele familien med på tur, oppdag naturen der du bor og få mosjon og frisk luft gratis.

  2. Grill pølser utendørs
  Ta med grillpølser, kakao, kvikklunsj og annet godt og spis ute i skogen. Finn en fin plass, tenn bålet og grill maten utendørs. En koselig aktivitet som ikke koster mange kroner. Du kan også ta med pannekakerøre, stekepanne og steke pannekaker på bål. Det er ikke mye som slår å spise ute en vakker vinterdag i norsk natur.

  3. Finn nærmeste akebakke
  Uansett hvor i landet du bor, har du sannsynligvis en bra akebakke i nærheten av der du bor. Ta med familien og gå ut i bakken. Både du og dine barn kommer til å elske det. Dette er også en helt gratis aktivitet som du kan gjøre så lenge snøen ligger.

  par som går på skøyter

  4. Gå på skøyter
  Finn fram gamle kunster og imponer barna med piruetter på skøytebanen. Har du ikke skøyter kan du kjøpe brukte skøyter billig på nettet. Eller sjekk med utlånsordninger som Bua.io. BUA er en nasjonal ideell organisasjon som lar deg låne sportsutstyr til barn og unge for en billig penge.

  Britt Pedersen
  Av Britt Pedersen
  30 desember 2022
  Anbefalte privatlån
  • 5 000 - 600 000 Lånebeløp
   Fra 7,54% - 38,94% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   21 Min. alder
   Eksempel: Eff. rente 12,73%, 130.000,- o/5 år, kostnad kr 43.392, totalt 173.382,-
  • 10 000 - 600 000 Lånebeløp
   Fra 6,9% - 23,4% Rente fra
   1 - 20 Måneder Varighet
   20 Min. alder
   Eksempel: Eff.rente 11,9%, 150 000,- o/5år, kostnad 52 496,- totalt: 202 496,-
  Siste publiserte artikler
  Anbefalte sider
  • Gratis tjeneste
  • Uforpliktende sammenligning
  • Oversiktlig