Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  Lån uten sikkerhet med høy lånegrense

  Lån uten sikkerhet med høy lånegrense

  Det er ikke til å stikke under en stol at det er dyrt å bo i Norge. Spesielt i etableringsfasen av livet handler økonomien for mange helt enkelt om å ikke gå i minus.

  Men av og til trenger man finansiering til større prosjekter. Dette kan være å kjøpe sin første bolig, bil, eller dra på en stor ferie. Har man imidlertid ikke hatt mulighet til å spare blir det vanskelig å realisere drømmen.

  Det finnes lån uten sikkerhet som kan hjelpe med betraktelig finansiering. Men du skal gå varsomt fram hvis du vil låne mye penger uten sikkerhet. Her får du tipsene du trenger til å ta et godt valg.

  Låne til bil

  For de aller fleste er bil synonymt med frihetsfølelse. Du kan stikke av gårde når du vil, og bilen tar deg rett fra a til b. I tillegg finnes det også mange steder i landet med dårlig kollektivtransport. Da kan bil være helt nødvendig.

  Du kan låne uten sikkerhet til bil. Långiver stiller ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt. Hvis du har muligheten til det bør du kikke på muligheten for billån kombinert med lån uten sikkerhet.

  Da kan du låne pengene du trenger til egenkapital og deretter får innvilget resten med sikkerhet fra banken. Dette vil bli billigere for deg i det lange løp, fordi renten ligger høyere på lån uten sikkerhet.

  Lån uten sikkerhet til egenkapital ved boligkjøp

  Boligprisene i Norge har eksplodert over de siste tiårene. Nå er det svindyrt, og nærmest umulig, å komme seg inn på markedet. Det som i alle fall er sikkert er at du trenger en god egenkapital.

  Imidlertid er det for mange unge vanskelig å spare opp flere hundre tusen kroner til bolig. Med mindre man sparer jevnt og trutt i BSU må pengene hentes fra et annet sted. Et lån uten sikkerhet kan være et godt alternativ.

  Da kan du få tak i egenkapitalen banken krever av deg. Du må imidlertid være forsiktig hvis du velger denne løsningen til boligkjøp. For å ikke havne i en gjeldsklemme trenger du en vanntett nedbetalingsplan.

  Husk også på at økonomien din må være sterk nok til å bære både boliglånet og lånet uten sikkerhet. Gi deg selv litt slingringsmonn når du regner på budsjettet ditt. Uforutsette ting kan alltids forekomme og da er det viktig å ha en buffer å ta av.

  Lån uten sikkerhet til gjeldsnedbetaling

  Hvis du sliter med kredittkortgjeld bør du definitivt se på muligheten for å refinansiere. Dette kan spare deg for utrolig mye penger i det lange løp. Og gjøre økonomien mer oversiktlig.

  Med lån uten sikkerhet kan du låne flere hundre tusen kroner til nedbetaling av gjelden din. Ved å refinansiere på denne måten gjør du deg selv en stor tjeneste. Du vil aller mest sannsynlig få en lavere rente på lånet. Og du får en skikkelig nedbetalingsstrategi i form av faste månedsavdrag.

  For at refinansiering skal fungere optimalt må du være streng med deg selv. Ikke lån mer enn du trenger til nedbetaling av gjelden. Og hold deg for all del til månedsavdragene dine. Aller best er det om du betaler litt ekstra hver måned.

  Lån uten sikkerhet fra Bank Norwegian

  Bank Norwegian har per i dag den høyeste lånegrensen på lån uten sikkerhet i Norge. Hos denne banken kan du låne inntil 600.000 kroner uten sikkerhet. Nedbetalingstiden er på maksimalt 15 år.

  Her får du også en forholdsvis lav nominell rente, fra 8,99% – effektiv rente vil imidlertid ligge en del høyere. Husk på at totalkostnaden av lånet ditt vil være helt individuelt avhengig av bankens vurdering av økonomien din.

  Dersom du skal låne fra Bank Norwegian må du være klar over spesielt én ting. Det er ingen andre långivere som tilbyr en tilsvarende lånegrense i dag. Dersom du tar opp maksimalt lån er du altså låst til Bank Norwegian inntil resterende lånebeløp kommer under 500.000 kroner.

  Bank Norwegian anses som en seriøs tilbyder av forbrukslån. Det gjennomføres en kredittsjekk og grundig evaluering av alle lånsøkere. Lån uten sikkerhet i denne banken tilbyr verken fleksibel nedbetalingstid eller en avdragsfri periode.

  Lån uten sikkerhet fra yA Bank

  Hos yA Bank kan du låne mellom 25.000 kroner og 500.000 kroner i lån uten sikkerhet. Banken har vunnet BankNM 8 år på rad, og anses derfor som et godt valg når du skal ta opp forbrukslån.

  Nominell rente ligger i gjennomsnitt på 14%, med en effektiv rente som er litt høyere. Hvis du låner maksimalt i yA Bank vil du sannsynligvis få en forholdsvis lav rente. Tommelfingerregelen er at jo høyere beløpet er, jo billigere blir renteutgiftene.

  I yA Bank kan du velge nedbetalingstid på inntil 15 år. Banken tilbyr også opptil 3 år med avdragsfrihet. Det gjennomføres kredittsjekk av alle søkere til lån uten sikkerhet hos yA Bank. Hvis du lurer på noe i forbindelse med søknaden din kan du ta kontakt på telefon.

  Lån uten sikkerhet fra Instabank

  Instabank er en av forholdsvis få banker i Norge som tilbyr lån uten sikkerhet med fleksibel nedbetalingstid. Det betyr at du ikke er låst til faste månedsavdrag. Her kan du altså styre nedbetalingen din helt selv.

  Du kan låne inntil 500.000 kroner uten sikkerhet i Instabank. Banken er en forholdsvis ny aktør som spesialiserer seg på tilpassede lånemuligheter. Dersom du har behov for litt slingringsmonn med lånet ditt er dette altså et godt alternativ.

  Instabank har også en kompetitiv rente – nominell rente ligger så lavt som 7,9%. Vær imidlertid obs på at den effektive renten vil bli noe dyrere enn dette.

  Husk på disse tingene når du låner mye i lån uten sikkerhet

  Dersom du skal søke  lån uten sikkerhet er det en del ting du bør være obs på. Først og fremst vil nedbetalingsperioden din ha svært mye å si for totalkostnaden. Det er fordi lån uten sikkerhet fungerer som annuitetslån.

  Her blir renten beregnet av resterende lånebeløp hver måned. Med en kortere nedbetalingstid vil månedsutgiftene være høyere. Men du vil også betale mer i avdrag og dermed bli kvitt lånet raskere.

  Det er også svært viktig å gjøre en grundig vurdering av egen økonomi før du låner. Husk på at dette er en stor økonomisk forpliktelse. Du må være sikker på at privatøkonomien kan takle månedsavdragene gjennom hele nedbetalingsperioden.

  Derfor er det lurt å sette opp et budsjett i forkant av søknaden. Se over inntekten din opp mot faste utgifter og forbruk. Og sørg for all del å lage en skikkelig nedbetalingsplan til lånet ditt. Jo raskere du kvitter deg med lånet, jo billigere blir det for deg totalt sett.

  Anbefalte privatlån
  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
   Fra 7,90% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   23 Min. alder
   Eksempel: Eff.rente 16,24%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 900,-, Totalt: 93.068,-
  • 5 000 - 600 000 Lånebeløp
   Fra 8,38% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   20 Min. alder
   Eksempel: Eff.rente 12,73%, 100.000,- o/2 år, etabl.geb. 0, kostnad 12.665,-totalt: : 112.665.-
  Siste publiserte artikler
  Anbefalte sider
  • Gratis tjeneste
  • Uforpliktende sammenligning
  • Oversiktlig