Skriv omtale
×
Rating

  Send omtale
  låne penger til jul

  Samle lån og få bedre økonomi

  Julen nærmer seg med stormskritt og mange av oss har allerde brukt mange penger på den kommende høytiden. For mange er julen en fantastisk tid, men det også en tid på året da vi ofte bruker for mye penger på mat og gaver. Kanskje har du brukt kredittkortet flittig eller har tatt opp smålån for å finansiere julefeiringen? Har du mange lån og kreditter kan du ta opp et samlelån for å redusere rentekostnadene og spare penger. Og ja, du hørte riktig. Det er faktisk mulig å låne penger for å spare penger.

  Bedre økonomi med et stort lån

  Har du mange små forbrukslån så vet du at renten er veldig høy, vanligvis godt over 30 prosent på denne lånetypen. Når du samler lånene dine tar du opp et nytt lån som du bruker til å betale disse. Du sitter igjen med en like stor gjeld som før, men det nye lånet har lavere rente får du en lavere månedlig kostnad og sparer dermed penger. Pengene du sparer kan du bruke til å betale ned lånene fortere.

  Sammenlign forbrukslån og spar penger

  Samler du dine dyre smålån, smslån og kreditter, sparer du garantert penger. For å finne det billigste lånet bør du sammenligne långiverens effektive renter. Da kan du se hvor du kan låne penger billigst så du kan spare noen ekstra kroner hver måned.

  Tenker på! Det er viktig at du sammenligner långiveres effektive renter da det inkluderer alle kostnadene forbundet med å låne penger. Den nominelle renten refererer kun til den faktiske kostnaden for lånet.

  Har du betalingsanmerkninger?

  Det finnes muligheter til å samle lån i et refinansieringslån om du har betalingsanmerkninger. Da ofte med sikkerhet i bolig. Les mer om refinansiering med sikkerhet i bolig her.

   

  Anbefalte privatlån
  • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
   Fra 5,03% - 49,92% Rente fra
   12 - 180 Måneder Varighet
   21 Min. alder
   Eksempel: Eff. rente 11%, 120.000,- o/5 år, kostnad kr 34.341, totalt 154.341,-
  • 300 000 - 10 000 000 Lånebeløp
   Fra 5,2% Rente fra
   25 - 30 Måneder Varighet
   23 Min. alder
   Eksempel: Eff.rente 5,34 %, 2 millioner o/25 år, kostnad 1 582 298,-,totalt kr 3 582 298,-
  Siste publiserte artikler
  Anbefalte sider
  Av Britt Pedersen 22 desember 2021
  Samlet vurdering av Låne Penger
  star star star star star
  star star star star star
  3,8 / 5
  Gjennomsnitt - basert på 38 anmeldelser
  • Gratis tjeneste
  • Uforpliktende sammenligning
  • Oversiktlig

  Låne-penger.com er en uavhengig finansportal. Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans - og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Tjenesten er helt gratis og alle lånesøknader hos våre samarbeidspartnere er helt uforpliktende.